Snel zoeken

OGD ict-diensten

Bedrijfsprofiel:
OGD ict-diensten begon in 1987 als een groep van vijf studenten op een zolderkamer in Delft. Ict heette nog “automatisering,” Microsoft lanceerde Windows 2.0 en Google-oprichter Sergey Brin was een puistige puber. Als bijverdienste verwisselden ze geheugentapes van mainframes, toen nog onder de naam Operator Groep Delft. Tegenwoordig zijn we met meer dan duizend OGD’ers verspreid door heel het land. We hebben vestigingen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Enschede en Utrecht en houden ons bezig met ict in de breedste zin van het woord. Wij zijn altijd anders geweest. Mensen flexibel inzetten om problemen op te lossen, dat is onze kracht. Nog steeds, na ruim 30 jaar, blijven we trouw aan onszelf. Nog steeds zijn OGD’ers slimme, enthousiaste techneuten die strijden voor de perfecte werkplek, de hulpvaardigste servicedesk en de meest stabiele infrastructuur. Daarnaast heeft OGD softwareontwikkeling en BI in huis. Nog steeds hebben we een ongedwongen cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. We stoppen niemand in een hokje.
Branche:
ICT
Afbeelding
Aantal medewerkers:
1200
Standplaats
Delft, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Enschede
Bedrijfsfilm
Contactgegevens
werken@ogd.nl
088 650 0000
Header
Carrière kansen
Bij OGD kun je heel breed worden ingezet, afhankelijk van je eigen vaardigheden en voorkeuren. We bieden bijbanen zoals bijvoorbeeld werkplekbeheerder, floorwalker en helpdeskmedewerker (van eerste- tot derdelijns). Aan de hand van ons uitgebreide cursusaanbod kun je jezelf ontwikkelen in de vele richtingen die de ict rijk is en zo ook steeds interessantere klussen gaan doen. Daarnaast is het best wel heel gezellig: veel uitjes, borrels en feesten! Ook al gaat dat er in coronatijd natuurlijk anders aan toe. Nu organiseren we drive-in bioscopen en bijvoorbeeld digitale Locktoberfest borrels.
Na je afstuderen is er écht de mogelijkheid om door groeien: De volledige directie van OGD is begonnen met een bijbaan en samen met hen ruim 60% van onze professionals.

Deel dit bedrijf

Vacatures van OGD ict-diensten

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:Rotterdamseweg 380
Postcode:2629 HG
Stad:DELFT
Telefoon:+31886500000
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.