Snel zoeken

Stichting de Verre Bergen

Bedrijfsprofiel:
Stichting De Verre Bergen (SDVB) is een Rotterdamse filantropische organisatie die kennis en kapitaal voor gedurfde ideeën beschikbaar stelt. Sinds 2011 zet SDVB zich in voor een sterker en beter Rotterdam door het bedenken, uitvoeren en onderzoeken van diverse maatschappelijke programma’s.

De programma’s hebben met elkaar gemeen dat ze op een vernieuwende manier maatschappelijke vraagstukken aanpakken. Onze huidige programma’s en aanverwante onderzoeken richten zich op een divers aantal maatschappelijke thema’s, zoals gelijke onderwijskansen voor kinderen, sportparticipatie van jongeren, integratie van statushouders en maatschappelijke ondersteuning van kwetsbare groepen. Naast dat wij de programma’s financieel ondersteunen, investeren wij vanuit onze eigen organisatie veel tijd in het continue monitoren en verbeteren van de kwaliteit van het programma. Met deze operationele focus, in combinatie met het effectiviteitsonderzoek, hopen wij een langdurige positieve impact op de stad te bewerkstelligen.
Branche:
Filantropie
Afbeelding
Aantal medewerkers:
40
Standplaats
Rotterdam
Contactgegevens
Stichting de Verre Bergen
Parklaan 22
3016 BB ROTTERDAM
010-2092 000
Header
Interessant om te weten
Onze organisatie bestaat uit een jong en divers team van +/- 40 ambitieuze mensen met een diverse achtergrond qua studie en werkervaring. Het is een platte organisatie met een fijne werksfeer. We hebben allen passie voor maatschappelijke innovatie en een grote betrokkenheid bij de stad Rotterdam.
Afbeelding

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Parklaan 22
Postcode:3016 BB
Stad:ROTTERDAM
Telefoon:+31102092000
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.