Snel zoeken

TMA

Bedrijfsprofiel:
TMA Methode is een geïntegreerde systematiek voor selectie, ontwikkeling en beoordeling van medewerkers waarbij de ontwikkeling van talenten en competenties centraal staat.

TMA Methode wordt aangeboden als online service en gebruikt voor competentie- en talentmanagement, 360 graden feedback, loopbaancentra, assessments, TMA Talentenanalyses, MD trajecten, mobiliteitsvraagstukken, beoordeling en beroepskeuze.
Branche:
Advies/Consultancy
Activiteiten van de organisatie:
TMA Methode biedt verschillende services zoals Talent Interview App, TMA Talenten Analyse, 2 praktijkboeken, Jobfinder met 4000 beroepen, Beroepskeuze analyses, 360 graden feedback en TMA Talent House.
Aantal medewerkers:
30
Standplaats
Utrecht
Contactgegevens
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
030-2670444
info@ehrmvision.com
header
Informatie cultuur
Een cultuur waarin er veel vrijheid is om de projecten te laten aansluiten op jouw talenten. Een werkomgeving waar managen een ongebruikelijk woord is en het teambelang voorop staat. Het selfservice principe zit diep in de gene: wij begeleiden organisaties om met de TMA methode een meer energieke en effectieve werkomgeving te creëren. Benaderbaar, oplossingsgericht en vriendelijk zijn de kernwaarden.

Het bedenken van innovatieve concepten die aansluiten bij de behoefte van de bussiness is van essentieel belang. Creativiteit en samen ontwikkelen zijn belangrijke thema's.
Bedrijfsfilm
Afstudeerrichting:
Automatisering/Internet, Commercieel/Verkoop, Consultancy/Advies, HR/Training/Opleiding
Aantal vacatures op jaarbasis:
1
Aantal vacatures voor (pas) afgestudeerden Academici:
1

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Pythagoraslaan 101
Postcode:3584 BB
Stad:UTRECHT
Land:NL
Telefoon:+31302670444
Website:TMA
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.