Snel zoeken

Applus+ RTD

Bedrijfsprofiel:
Applus+ RTD is een markt leidende wereldwijde dienstverlener voor de energie, olie, gas en chemische industrie. Wij leveren zekerheid over installaties middels niet destructief onderzoek, inspectie en certificatie (NoBo 2556) voor de kapitaal intensieve olie, gas, power, en (petro-)chemische industrie in iedere regio ter wereld. Door het inzetten van hoog gekwalificeerde specialisten en de nieuwste en meest innovatieve technieken en methodes, kan Applus+ RTD focussen op de behoeften en uitdagingen van onze klanten en het overschrijden van hun verwachtingen met op maat gemaakte oplossingen.

Applus+ RTD focust zich op het leveren van technologische excellentie over het gehele industriële spectrum. Onze ervaring en expertise van meer dan 80 jaar op het gebied van project management voor pijpleidingen, offshore en onshore productie faciliteiten, raffinaderijen en opslag faciliteiten in de olie, gas, traditionele en hernieuwbare energie sectoren en chemische en infrastructurele markten.

Integriteit is van vitaal belang voor de toekomst van deze wereldwijde industrieën en ons doel is om ervoor te zorgen dat de installaties veilig zijn voor alle operationele niveaus, door het leveren van de hoogst mogelijke niveaus van technische zekerheid in elk stadium.
Afbeelding
Aantal medewerkers:
600
Standplaats
Rotterdam
Bedrijfsfilm
Header

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Delftweg 144
Postcode:3046 NC
Stad:ROTTERDAM
Land:NL
Website:Applus+ RTD
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.