Snel zoeken

Atlas Copco Internationaal BV

Bedrijfsprofiel:
Geweldige ideeën versnellen innovatie. Als sinds 1873 zet Atlas Copco industriële ideeën om in bedrijfskritische voordelen. Wij luisteren naar onze klanten en kennen hun behoeften, bieden toegevoegde waarde en innoveren met het oog op de toekomst. Het hoofdkantoor van Atlas Copco is gevestigd in Stockholm, Zweden. In meer dan 180 landen bedienen wij onze klanten en hebben zo’n 37.000 medewerkers in dienst. In 2018 bedroegen de inkomsten van de Atlas Copco-groep 9 miljard euro.
Activiteiten van de organisatie:
Dat Atlas Copco de grootste persluchtfabrikant ter wereld is, is geen toeval. Dat heeft te maken met kwaliteit, productonwikkeling en service. Ons productportfolio is erg uitgebreid en heeft een ongeëvenaarde reputatie voor energie-efficiënte en innovatieve technologie. Van gascompressoren en generatoren tot pneumatisch en elektrisch gereedschap tot montagesystemen en aftersalesservice. Bij ons kan je een toekomst opbouwen bij verschillende functies, zowel in het technische als in het commerciële vlak. Zo kan je productspecialist bij CTS After Market worden of sales engineer bij Industrial Air of Oil-free. Ook kan je aan de slag bij een ondersteunde afdeling zoals Communicatie, HR, Finance en IT.

Werken bij Atlas Copco betekent deel uitmaken van een internationale, innovatieve en financieel solide onderneming met een rotsvaste reputatie. In een sfeer van professionaliteit, ambitie en enthousiasme bieden wij een perspectief op een interessante en gevarieerde loopbaan.
Afbeelding
Aantal medewerkers:
Atlas Copco Internationaal B.V. heeft op dit moment 252 medewerkers in dienst.
Standplaats
Zwijndrecht, Veldhoven & Oosterhout
Bedrijfsfilm
Contactgegevens
personeel.nla@nl.atlascopco.com
Header
Carrière kansen
Bij ons kan je groeien
Atlas Copco biedt een breed scala uitdagende functies, van productontwikkeling tot marketing en sales en levert producten aan alle sectoren.

Professionele ontwikkeling
Bij ons gaan persoonlijke ontwikkeling en verantwoordelijkheid hand in hand. Vanaf dag één geven wij de vrijheid en verantwoordelijkheid die nodig is voor professionele ontwikkeling. Jaarlijkse functioneringsgesprekken, coaching en onze interne banenmarkt zijn slechts drie van de manieren waarop wij ondersteunen. Onze ervaring leert dat elke carrière uniek is en je bepaalt zelf het verloop hiervan. Wij willen dat je al jouw mogelijkheden benut en wij ondersteunen daarbij volledig, ongeacht leeftijd, geslacht of nationaliteit.

Hoe wij te werk gaan
We richten ons op excellent leiderschap, omdat wij weten dat je daarmee kunt groeien. En als jij groeit, groeien wij ook. Ons model is eenvoudig, maar een uitstekend hulpmiddel om vrijheid, verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid te geven. Ons succes is gebouwd op sterke waarden en de getalenteerde mensen die deze waarden nastreven. Door je alle instrumenten te bieden om succesvol te worden, helpen wij elkaar om te groeien.
Afbeelding

Deel dit bedrijf

Vacatures van Atlas Copco Internationaal BV

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Sales Engineer

Noord Nederland

Adres

Adres:Merwedeweg 7
Postcode:3336 LG
Stad:ZWIJNDRECHT
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.