Snel zoeken

BAS Consultancy

Bedrijfsprofiel:
BAS Consultancy levert kennis en capaciteit op het gebied van Business Control, Audit & Security vraagstukken. We zijn groot genoeg om gerenommeerde klanten te bedienen en klein genoeg om persoonlijk betrokken te zijn. Want dat vinden we belangrijk. En dat is wat onze klanten ook waarderen: we gaan voor duurzame oplossingen waarbij de relatie met de klant voorop staat. Onze consultants hebben sectorspecifieke kennis en kennen de financiële uitdagingen van nu én van de toekomst.
Branche:
Advies/Consultancy
Activiteiten van de organisatie:
Binnen BAS Consultancy hebben wij de volgende labels:
B - Business control & Finance
A - Audit (IT, Financial, Operational)
S - Security & Compliance (AVG, Informatiebeveiliging en Cybersecurity)
Afbeelding
Aantal medewerkers:
100
Standplaats
Den Haag
Bedrijfsfilm
Contactgegevens
BAS Consultancy
Nassauplein 25
2585 EC Den Haag
Header
Interessant om te weten
Werken bij BAS Consultancy betekent werken aan een veelbelovende carrière. Je wordt ingezet op een grote diversiteit aan opdrachten en projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers in de profit- en non-profitsector. Zo leer je in een korte tijd heel veel verschillende organisaties van binnen kennen en ontwikkel je je tot een breed inzetbare financial. Van onze consultants vragen we de bereidheid om in korte tijd veel te leren en de wil om elke dag weer beter te worden. Hoeveel tijd je besteedt aan je opleiding en ontwikkeling is voor ons dan ook een belangrijke graadmeter voor jouw succes.
Carrière kansen
BAS Consultancy zoekt hoogopgeleide professionals met relevante werkervaring die voorop willen gaan in hun vakgebied. Mensen met kennis van Business Control, Audit en Security vraagstukken die verwachtingen willen overtreffen. Want dat is wat we graag doen. Vanzelfsprekend bieden we je een goed salaris als je bij ons komt werken. Maar er is meer in het leven dan geld verdienen. Dat snappen we bij BAS. Niet voor niets investeren we jaarlijks een deel van onze winst in programma’s en projecten die bijdragen aan een duurzame wereld en voeren we een ‘groen’ beleid.

Deel dit bedrijf

Vacatures van BAS Consultancy

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:Nassauplein 25
Postcode:2585 EC
Stad:DEN HAAG
Land:NL
Telefoon:+31703122080
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.