Snel zoeken

Bostik

Bedrijfsprofiel:
Voor altijd verbonden
Onze business gaat over veel meer dan dingen aan elkaar vast plakken. Al meer dan een eeuw ontwikkelen we slimme oplossingen die ons dagelijks leven verbeteren.
Bostik lijmen vind je eigenlijk overal. Van de wieg tot het graf, van thuis tot op kantoor, van voedsel tot vervoer; onze lijmsystemen zijn te gebruiken voor ontelbare toepassingen. Onze producten lijken zo op het eerste gezicht doodnormaal, maar hun impact is zeer groot. Want door middel van onze producten hopen we de wereld wat veiliger, flexibeler en efficiënter te maken.

Een wereldspeler in ‘smart adhesives’
Bostik is een van de grootste lijm- en kitproducenten ter wereld. Wereldwijd werken we met ongeveer 6000 collega’s, verspreid over 40 landen op 5 continenten. Onze klanten bevinden zich in diverse markten; de grootste zijn de industrie-, bouw/constructie- en de consumentensector.

Industral adhesives
De lijmen van Bostik worden gebruikt bij het maken en monteren van producten in zeer uiteenlopende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de bouw-, auto-, jacht- en vliegtuigbouwindustrie, maar ook aan verpakkingen, tapes, labels, lamineren en schoenen.
Onze industriële activiteiten zijn omvangrijk en we werken samen met enkele van de grootste namen in de industrie; van toonaangevende automerken tot de bekende reuzen in consumptiegoederen.

Construction adhesives
Onze slimme lijmen worden overal ter wereld gebruikt bij het neerzetten van nieuwe gebouwen, of juist bij het opknappen van bestaande constructies. Bostik heeft in deze sector oplossingen voor vloeren, tegels, waterproofing, afdichten, decoratie, montage en isolatie.

Slimme innovatie
Wij staan als Bostik voor innovatie.
Innovatie is een van onze belangrijkste doelen. Bij het ontwikkelen van nieuwe ‘smart adhesives’ gebruiken we dan ook de nieuwste technologische inzichten. Die aanpak werkt, want we hebben nogal wat revoluties op onze naam staan die de markt hebben veroverd. Van behanglijm op basis van aardappelzetmeel tot elastische lijm voor luiers.

Onze fascinatie voor innovatie blijft onverminderd sterk. Samen met onze klanten denken we nieuwe ideeën uit via een wereldwijd R&D-netwerk, dat bestaat uit vier internationale Smart Technology Centers en 11 regionale centra. Deze investering betaalt zich uit. 3% van onze totale omzet is namelijk terug te halen op vondsten door onze eigen R&D afdeling!
Branche:
Industrie
Activiteiten van de organisatie:
Arkema
Bostik is onderdeel van de multinational Arkema. Maar wat is dat eigenlijk voor grote internationale speler? Daar vertellen wij je graag meer over!
Arkema: een wereldspeler in specialistische chemicaliën en een uitstekende match met Bostik
Als de belangrijkste producent van chemicaliën in Frankrijk, heeft Arkema 137 productielocaties en 13 research centers in meer dan 50 landen. In totaal werken er zo’n kleine 20.000 collega’s bij Arkema!
De Arkema Group genereert een jaaromzet van zo’n €7,5 miljard met een internationaal erkend portfolio aan bekende merken en is zo de nummer 1 speler op alle markten waarin ze opereert.

Bouwen aan de toekomst van de chemische industrie
Door de overname van Bostik in 2015 heeft Arkema grote stappen gezet om de speerpunten die aansluiten bij haar strategie te versterken:
• de positie in specialistische chemicaliën versterken
• door te gaan met de verdere ontwikkeling van het segment High Performance Materials
De Arkema-groep streeft er constant naar om een wereldleider in specialistische chemicaliën te worden en blijven. Help jij ons mee om een omzet van € 10 miljard te genereren?
Afbeelding
Standplaats
Oosterhout, Roosendaal en Lochristi (BE)
Bedrijfsfilm
Contactgegevens
Peggy Broeren, Talent Manager
Sollicitatie.benelux@bostik.com
06-86895942
Header
Interessant om te weten
Bij Bostik werken we volgens de Bostik Way. Dit is ons gezamenlijke cultuurprogramma, met enkele kernwaarden waar we dag in dag uit naar streven.

Met energie ons werk doen
Werken volgens de Bostik Way verbindt en motiveert. Een fijne werksfeer maakt dat we vol energie kunnen presteren en dat weerspiegelt dan weer op onze klanten.

BOSTIK - Boldness
Samen meer durven - Samen zijn we pro-actief, besluitvaardig, tonen we lef en durven we ‘out of the box’ te denken.

BOSTIK – Openness
Samen beter communiceren - Samen communiceren we open, transparant, klantgericht en met aanpassingsvermogen.

BOSTIK – Sustainability
Samen duurzamer - Samen stellen we veiligheid voorop. Zijn we innovatief, resultaat- en kwaliteitsgericht en hebben we respect voor mens en milieu.

BOSTIK – Teamspirit
Samen sterker - Samen werken doen we op een prettige manier. We motiveren en coachen elkaar door onze krachten te bundelen.

BOSTIK – Integrity
Samen meer respect - Samen zijn we betrouwbaar, loyaal, nemen we verantwoordelijkheid en respecteren we elkaar én de organisatie.

BOSTIK – Keeping our commitments
Samen meer vertrouwen - Samen zijn we duidelijk, komen we afspraken na en hebben vertrouwen in elkaar.

Bovenstaande kernwaardes zijn Engels, omdat we een internationaal bedrijf zijn. Door Engels te gebruiken creëren we een gevoel van saamhorigheid: iedereen binnen Bostik hoort erbij. Of je je nu in Turkije, Frankrijk, Australië of Nederland bevindt.
Carrière kansen
Bostik is onderdeel van het grote internationale chemieconcern Arkema en heeft wereldwijd vestigingen zitten. Dat klinkt misschien een beetje intimiderend, maar dat is het zeker niet!

Internationaal gezellig
Bij Bostik werken betekent teamwork, elkaar helpen en ondersteunen. Iedereen kent elkaar, iedereen is benaderbaar. Dat geeft iedere dag weer een gevoel van saamhorigheid, een beetje Brabants ‘ons kent ons’ zelfs. Maar naast die gezellige sfeer, staan ook de internationale mogelijkheden en kansen. Denk daarbij zakelijk gezien aan internationale projecten of het lanceren van wereldwijde concepten, en op het vlak van persoonlijke groei de opleidingen en leertrajecten.
Als jij graag wilt, dan kan het bij Bostik!

De Bostik Way
We werken bij Bostik volgens de Bostik Way; ons internationale cultuurprogramma om zowel het beste uit onze mensen als Bostik als werkgever te halen. De Bostik Way kent verschillende kernwaarden, waarvan de beginletters samen Bostik vormen:
Boldness
Openness
Sustainability
Teamspirit
Integrity
Keeping our commitment

Samen zijn wij Bostik
De Bostik Way vat precies samen waarom jij onze collega wilt worden. Omdat je nieuwe ideeën durft aan te dragen, omdat je helder en transparant werkt, omdat je gaat voor de toekomst, omdat teamwork bovenaan jouw lijstje staat als je op zoek gaat naar een nieuwe functie, omdat je verantwoordelijk bent en staat voor je werk en tot slot: omdat je doet wat je zegt. Samen gaan we er iedere dag voor, samen zijn wij Bostik.
Afbeelding

Deel dit bedrijf

Vacatures van Bostik

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:Denariusstraat 11
Postcode:4903 RC
Stad:OOSTERHOUT
Telefoon:+31162491000
Website:Bostik
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.