Nieuwste vacatures
DSW Zorgverzekeraar
USP Marketing Consultancy B.V.
USP Marketing Consultancy B.V.
USP Marketing Consultancy B.V.
USP Marketing Consultancy B.V.
Aankomende evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen
Snel zoeken

Carrière

CV Builder

Met de CV-Builder kun je gratis een professioneel CV maken. Je ziet precies wat je moet invullen! Ben je klaar met het invullen van je gegevens? Dan krijg je een in ErasmusTalent Huisstijl opgemaakt CV in Word toegestuurd per mail.

CV Builder

Inhousedagen

De werkgevers/Partners van ErasmusTalent bieden regelmatig in-company presentaties waarin zij een beeld geven van hun organisatie en van de bestaande vacatures. Een ideale voorbereiding als je een afstudeerplaats, stage of bijbaan zoekt of ter oriëntatie op eventuele sollicitaties. Middels onderstaande link krijg je te zien welke interessante inhousedagen voor de komende periode gepland staan.

Inhousedagen

Actuele arbeidsmarktinformatie

De arbeidsmarkt ziet er in 2019 prima uit. Naar de verwachting van het UWV zullen er dit jaar liefst 1,2 miljoen vacatures ontstaan. Dat schept volop kansen voor jonge academici.Werkgevers hebben in toenemende mate problemen met het vinden van voldoende gekwalificeerde kandidaten. Dit levert voor sollicitanten gunstige kansen op om een arbeidsovereenkomst af te sluiten die aansluit bij hun wensen.
Het verslag van het UWV "De arbeidsmarkt in 2019" geeft een goed overzicht van de actuele arbiedsmarktsituatie en de recente arbeidsmarktontwikkeling.

Wil je op de arbeidsmarkt goed beslagen ten ijs komen? ErasmusTalent geeft je enkele tips en tricks.

Tips voor assessments en sollicitaties

Carrière advies

Voor studenten en afgestudeerden van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) bestaat de mogelijkheid om feedback te krijgen op hun arbeidsmarkt oriëntatie, hun sollicitatie-voorbereiding en de documenten (zoals CV, video, motivatiebrief, referenties etc.), die ze bij sollicitaties willen gebruiken. Klik hier voor mogelijke thema's voor adviesgesprek. 

Deze adviestrajecten worden aangeboden door ERBS, Erasmus Centre for Contract Research & Business Support.

Je kunt je opgeven voor (gratis) advies van ervaren HR Professionals voor de volgende onderwerpen:

  1. Consultancy Training
  2. Workshop
  3. CV Check
  4. LinkedIn Check
  5. Video Check
  6. Elevator Pitch Oefenen
  7. Sollicitatie advies
  8. Loopbaan advies
  9. 150 gratis eBooks
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.