Snel zoeken

Crowe Peak

Bedrijfsprofiel:
Crowe Peak is al ruim 90 jaar een partner voor middelgrote en grote, internationaal opererende organisaties. Ondernemers ondersteunen wij op het gebied van audit, accountancy, belastingadvies, legal services en payroll services. Samen met onze relaties creëren wij waardevolle en blijvende oplossingen. Dat is wat ons dagelijks uitdaagt.

Zaken doen over de grenzen heen

Internationaal verandert de wet- en regelgeving continue en dat maakt het zakendoen in meerdere landen complexer. Wij zorgen ervoor dat ondernemers voldoen aan de wettelijke eisen en regelgeving (compliance en governance) en dat hun financiële zaken in orde zijn. Dit voorkomt onverwachte kosten achteraf.

Sinds 1999 is Crowe Peak lid van Crowe Global. Het netwerk is een van de top 10 wereldwijde accounting netwerken. De leden zijn gevestigd in meer dan 130 landen. Met onze collega’s binnen het netwerk schakelen wij op een snelle en efficiënte manier.
Branche:
Accountancy, Advies/Consultancy
Activiteiten van de organisatie:
International Audit
IT Audit
BTW advies
Transfer pricing
Private Client services
Global Mobility services
Payroll & HR services
Legal services
Afbeelding
Aantal medewerkers:
110
Standplaats
Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen
Contactgegevens
Aileen Troost
Header
Interessant om te weten
Bij Crowe Peak vind je gepassioneerde professionals. We helpen organisaties en ondernemers op het gebied van audit, compliance, tax, legal, payroll & HR-services en global mobility. Ook hebben we specialisten die diensten verlenen op het gebied van internationaal zakendoen, btw en IT security.

Onze mensen zijn gemiddeld 36 jaar oud, met een vrijwel gelijke man-vrouwverhouding. Ieder van hen – ongeacht leeftijd, afkomst, geslacht of functie – draagt bij aan het succes van onze klanten én van onszelf.

We leren graag. We blijven in beweging. En dat doen we slim en efficiënt. We hebben een neus voor goede ideeën en schakelen snel op ontwikkelingen die bijdragen aan duurzame groei. Groei van onze organisatie, collega’s en klanten.
Ben je professioneel-kritisch, flexibel en innovatief? Bezit je zelfsturend vermogen en een tikkeltje ondernemerschap? Dan zit jij bij Crowe Peak op je plek.

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Jan Leentvaarlaan 50-60
Postcode:3065 DC
Stad:ROTTERDAM
Website:Crowe Peak
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.