Snel zoeken

Hutchison Ports ECT Rotterdam

Bedrijfsprofiel:
Hutchison Ports ECT Rotterdam
Efficiënte afhandeling van containers, flexibel en duurzaam transport en tal van aanvullende diensten. Als Europa’s belangrijkste knooppunt van containerstromen biedt Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) altijd maatwerk. Klanten wordt een veelomvattend dienstenpakket aangeboden, gericht op snelle turnaround-tijden aan de waterzijde en efficiënt (synchromodaal) achterlandvervoer van en naar elke bestemming.

Aan de basis van onze dienstverlening staan twee deepsea-terminals, gevestigd op ideale locaties in Rotterdam, de nr. 1 containerhaven van Europa. Hutchison Ports ECT Delta en Hutchison Ports ECT Euromax liggen op de Maasvlakte direct aan de Noordzee en kennen geen beperkingen van sluizen of tij. Elke rederij is hier welkom met de allergrootste schepen. De ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal zijn bovendien het begin- en eindpunt voor een ongeëvenaard aantal Europese verbindingen via feeder, binnenvaart, trein en truck. Of het nu gaat om import of export: de meest efficiënte routes lopen via ECT.

De kennis en ervaring van onze staf, vergaande automatisering en digitalisering en de kracht van het wereldwijde Hutchison Ports netwerk vormen het fundament voor een 24/7 onderscheidende dienstverlening. Voortdurend zoeken wij nieuwe wegen om in nauwe samenwerking met onze klanten, de overslag en distributie van containers naar een volgend hoger niveau te tillen. Zowel op gebied van efficiency als duurzaamheid.

ECT is onderdeel van Hutchison Ports, een dochter van multinational CK Hutchison Holdings in Hong Kong. Hutchison Ports is ’s werelds grootste haveninvesteerder, - ontwikkelaar en –operator. Hutchison Ports is momenteel actief in 52 havens, in 27 landen in Azië, het Midden Oosten, Afrika, Europa, Amerika en Australië. Hutchison Ports heeft zijn logistiek- en transport gerelateerde activiteiten wereldwijd uitgebreid. Deze activiteiten omvatten onder meer cruiseterminals, luchthavens, distributiecentra, spoordiensten en scheepsreparatiefaciliteiten. In 2019 behandelde het havennetwerk van Hutchison Ports wereldwijd 86,0 miljoen TEU.

European Gateway Services
European Gateway Services (EGS) maakt onderdeel uit van Hutchison Ports ECT Rotterdam. Als belangrijk knooppunt van modaliteiten biedt ECT via EGS haar klanten alle voordelen van inter- en synchromodaal vervoer.

EGS biedt als intermodale dienstverlener rederijen, logistieke dienstverleners en verladers een geïntegreerd netwerk voor vervoer van en naar het Europese achterland aan. Hoogfrequente spoor- en binnenvaartdiensten verbinden een uitgebreid netwerk van inland terminals met de deepsea terminals in Rotterdam en andere havens. Daarnaast biedt EGS ook veel aanvullende diensten, zoals vervoer zonder douanedocumenten, opslag, empty depot en aan port-to-door levering.

Klanten kunnen steeds uit meerdere modaliteiten (spoor, binnenvaart, truck) – de voor dat moment beste optie - kiezen. Wanneer nodig, bijvoorbeeld vanwege snelheid of stremmingen, kan men bovendien eenvoudig van modaliteit switchen. Voor elke situatie is zo de beste vervoerscombinatie mogelijk. Klanten zijn altijd verzekerd van optimaal flexibel en duurzaam achterlandtransport.
Branche:
Maritiem, Transport/Opslag/Distributie
Activiteiten van de organisatie:
Full-service voor containers
De core business van ECT is het op haar deep-sea terminals in de haven van Rotterdam snel, efficiënt en veilig lossen, tijdelijk opslaan en laden van containers. Hieromheen biedt ECT tal van andere services, zowel in relatie tot de overslag als voor betrouwbaar en duurzaam vervoer van containers van en naar het achterland.

ECT ontwikkelt via European Gateway Services een zich steeds verder uitbreidend netwerk van inlandterminals, die in het Europese achterland fungeren als extended gates. ECT beseft dat het slechts een onderdeel is van veel grotere logistieke ketens en wil zijn klanten en logistieke partners hierin zo goed en breed mogelijk faciliteren.
Afbeelding
Aantal medewerkers:
1800
Standplaats
Rotterdam, Venlo, Moerdijk, Belgie en Duitsland
Bedrijfsfilm
Contactgegevens
Hutchison Ports ECT Rotterdam
Postbus 7385
3000 HJ Rotterdam
Header
Interessant om te weten
ECT is een bruisend containeroverslagbedrijf in een concurerrende markt. Hoogwaardige overslagtechnieken met steeds logistieke vernieuwingen als schaalvergroting en automatisering dagen ons uit om verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Wij bieden je een dynamische werkomgeving, waar jij je talenten optimaal kan benutten.

Spreekt de 'hands on' mentaliteit van de haven je aan en wil je graag werken bij ECT, kijk dan bij onze vacatures of er voor jou een geschikte vacature staat vermeld.
Carrière kansen
Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers vormen de belangrijkste schakel bij ECT. Zij maken het verschil in service en performance richting klant. ECT biedt goede primaire en secundaire arbeidvoorwaarden, ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een voortvarend leeftijdsfasebewust personeelsbeleid. Sociale innovatie is een constante factor. Het doel hiervan is de medewerkers in alle fasen van hun loopbaan, gemotiveerd, productief, gezond en betrokken te houden.

Stage & Traineeship

ECT biedt geregeld stage- en afstudeerplaatsen aan studenten in verschillende studierichtingen, zoals Personeel & Organisatie, Finance, Operatie & Techniek en ICT. Binnen de operationele afdelingen zijn ook voor studenten van het Scheepvaart en Transportcollege geregeld stageplaatsen beschikbaar.

ECT biedt naast stageplaatsen ook regelmatig een twee-jarig traineeship aan. In deze twee jaar maak je kennis met verschillende afdelingen en werk je mee aan diverse projecten.
Afbeelding

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Maasvlakteweg 951 Havennummer 9830
Postcode:3199 LZ
Stad:ROTTERDAM (MAASVLAKTE)
Telefoon:+31622641308
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.