Snel zoeken

Sneller Afstuderen, Eerder Je Droombaan!

Category

Job Market Prep

Locatie

Prinsenlandzaal van de Faculty Club op de 17e verdieping van het Tinbergen-gebouw

Datum

28-01-2019 16:00:00 28-01-2019 17:30:00

Uiterste inschrijfdatum

28-01-2019

Contactpersoon

A. Rasenberg
Op maandag 28 januari a.s. organiseert ErasmusTalent van 16.00 tot 17.30 uur het event “Sneller afstuderen; eerder je favoriete baan ” in de Prinsenlandzaal van de Faculty Club op de 17e verdieping van het Tinbergen-gebouw.

Maarten Dirks, die veel ervaring heeft met afstudeerbegeleiding bij de RSM, zal laten zien welke oorzaken bij een afstudeerproject zorgen voor kleine en grote vertragingen. Hij zal een flink aantal praktische tips geven over hoe en met welke organisatie het afstudeerproject sneller en volgens plan kan worden afgerond. Een zestal milestones voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van het afstudeerproject speelt hierbij een grote rol.

Maaike Kooter, werkzaam bij recruitmentspecialist Intelligence Group, zal laten zien hoe je je kansen vergroot om aan tafel te komen bij je favoriete organisatie om daar je droombaan te veroveren. Ook zal zij aangeven hoeveel tijd en inspanning dit kost en welke rol je LinkedIn profiel, je CV, je netwerk en sociale media daarbij kunnen spelen. Wil je na je afstuderen snel aan de bak, dan is het zaak om
al tijdens je afstudeerproject focus aan te brengen en het zoekproces te starten.

Deelnemers aan dit event ontvangen gratis het boekje “Sneller Afstuderen”. Ook krijgen zij toegang tot de complete loopbaanbibliotheek van ErasmusTalent met titels als “In vijf stappen naar je nieuwe baan” en “How to excell at interviews”.

De toegang tot dit event is gratis voor alle studenten van de EUR, die zich hebben geregistreerd via onderstaande aanmeldbutton.
Voor vragen: Job Hoogendoorn, mob. 0622471155 of hoogendoorn@erbs.eur.nl  
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.