Snel zoeken

TriFinance

Bedrijfsprofiel:
TriFinance: Furthering People for Better Performance
TriFinance is een internationale organisatie van project consultants en heeft kantoren in Nederland, België en Duitsland. We zijn een vlakke netwerkorganisatie met kleine, ondernemende business units. Met 650 medewerkers hebben we de expertise in huis voor elk aspect in finance en advies. Onze strategie en organisatie zijn gebouwd om hedendaagse professionals te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei. Dit omdat wij geloven dat gemotiveerde mensen betere en snellere resultaten leveren aan onze opdrachtgevers.

Me Inc.®
De professionals die bij, voor en via TriFinance werken, noemen we Me-Inc.®’ers. Me Inc.® staat voor ‘Me incorporated’: een zelfstartend type professional die het denken met het doen combineert en zijn of haar gevoel voor ondernemerschap de ruimte geeft. Wij selecteren zorgvuldig mensen met een Me inc.® houding. Eenmaal aan boord, geven wij hen vertrouwen en de ruimte om zichzelf te ontwikkelen in een omgeving waar teamwork hoog in het vaandel staat. TriFinance biedt professionals een platform: we zijn een netwerkorganisatie die jou de mogelijkheid geeft om kennis te delen en zo continu te groeien. Mensen stap voor stap verder brengen, daar draait het bij ons om. Oftewel, Furthering People for Better Performance.
Branche:
Advies/Consultancy
Activiteiten van de organisatie:
Finance Consultancy, Werving & Selectie, Young Professionals (werkstudenten)
Afbeelding
Aantal medewerkers:
800 ( Nederland, België, Duitsland)
Standplaats
Zwijndrecht en Amsterdam
Bedrijfsfilm
Contactgegevens
TriFinance Nederland
Stationsplein 1
3331 LL Zwijndrecht

Marline van Ginkel
Corporate Recruiter - Transition & Support Rotterdam
marline.vanginkel@trifinance.nl
Header
Interessant om te weten
Onze (finance) professionals hebben een hoog Me inc.® gehalte. Me inc.®? Ja, Me incorporated. Nog steeds niet helemaal duidelijk? Als Me inc.®’er ben je de ondernemer van je eigen talenten, vaardigheden, kennis en carrière.

Je bent altijd bezig met je zelfontwikkeling en leert graag nieuwe dingen bij. Je bent niet bang voor onbekend terrein, integendeel je kijkt nieuwe uitdagingen vol goede moed tegemoet. Je bent intelligent en pragmatisch ingesteld en vertrouwt op je eigen kennis en talenten. Maar ook samenwerking en knowledge sharing staan centraal. Jouw kennis delen kan anderen helpen, net zoals zij jou ook kunnen helpen.
Ben jij een Me inc.®’er? Dan is TriFinance de perfecte werkomgeving voor jou. We bieden Me inc.®’ers een platform. Hoe? In onze vlakke netwerkorganisatie krijg je de vrijheid om je eigen keuzes te maken. We bieden je de nodige ondersteuning door coaching, mentoring, trainingen, tools, events … Kennisdeling en samenwerking staan daarbij centraal, want je leert het meest van de mensen uit je (TriFinance) netwerk en van andere interne of externe experten.
Afbeelding

Deel dit bedrijf

Vacatures van TriFinance

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Young Finance Professional

Zwijndrecht, Amsterdam

Junior Finance Consultant

Zwijndrecht, Amsterdam

Finance Traineeship

Zwijndrecht, Amsterdam

Adres

Adres:Stationsplein 1
Postcode:3331 LL
Stad:ZWIJNDRECHT
Land:NL
Telefoon:+31880227000
Website:TriFinance
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.