Snel zoeken

DSW Zorgverzekeraar

Bedrijfsprofiel:
DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met landelijk ruim 710.000 verzekerden.

Bij DSW vinden we dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s uitbetalen. Daarom zijn wij nauw bij de zorg betrokken, hebben we een uitstekende relatie met onze klanten én zorgverleners en participeren we in veel zorginhoudelijke projecten.

Veel van de systemen die ons helpen bij de serviceverlening aan onze verzekerden, bouwen wij zelf. Voorbeelden hiervan zijn onze websites (dsw.nl, mijn.dsw.nl) en apps die we continu testen op gebruiksvriendelijkheid. Ook meer op de achtergrond werken we hard aan nieuwe en huidige systemen om te zorgen voor een snelle en correcte dienstverlening.

De mens staat voor ons centraal, zowel buiten als binnen het bedrijf. Dit komt terug in de persoonlijke benadering van verzekerden, maar ook in de vele mogelijkheden die medewerkers krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Daarbij zijn een informele sfeer en grote collegialiteit kenmerkend voor onze organisatie.
Activiteiten van de organisatie:
Zorgverzekeringen & ICT
Aantal medewerkers:
500
Standplaats
Schiedam
Contactgegevens
DSW Zorgverzekeraar
's-Gravelandseweg 555
3119 XT SCHIEDAM

Telefoon: 010- 246 6466
E-mail: solliciteren@dsw.nl
Website: www.dsw.nl
Header
Afstudeerrichting:
Automatisering/Internet, Beleid/Bestuur/Staf, Beveiliging/Defensie/Politie, Commercieel/Verkoop, Consultancy/Advies, Cultuur, Design/Creatie/Journalistiek, Directie/Management algemeen, Financieel, Financiele dienstverlening, Fiscaal, Horeca/Detailhandel, HR/Training/Opleiding, Inkoop/Logistiek/Transport, Juridisch/advocatuur/notariaat, Klantenservice/Callcenter/Receptie, Management, Marketing/PR/Communicatie, Medisch/Zorg, Onderwijs/Onderzoek/Wetenschap, Overheid, Overig, Productie/Uitvoerend, Techniek

Deel dit bedrijf

Vacatures van DSW Zorgverzekeraar

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:'s-Gravelandseweg 555
Postcode:3119 XT
Stad:SCHIEDAM
Land:NL
Telefoon:+31102466466
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.