Snel zoeken

DSW Zorgverzekeraar

Bedrijfsprofiel:
DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met landelijk ruim 710.000 verzekerden.

Bij DSW vinden we dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s uitbetalen. Daarom zijn wij nauw bij de zorg betrokken, hebben we een uitstekende relatie met onze klanten én zorgverleners en participeren we in veel zorginhoudelijke projecten.

Veel van de systemen die ons helpen bij de serviceverlening aan onze verzekerden, bouwen wij zelf. Voorbeelden hiervan zijn onze websites (dsw.nl, mijn.dsw.nl) en apps die we continu testen op gebruiksvriendelijkheid. Ook meer op de achtergrond werken we hard aan nieuwe en huidige systemen om te zorgen voor een snelle en correcte dienstverlening.

De mens staat voor ons centraal, zowel buiten als binnen het bedrijf. Dit komt terug in de persoonlijke benadering van verzekerden, maar ook in de vele mogelijkheden die medewerkers krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Daarbij zijn een informele sfeer en grote collegialiteit kenmerkend voor onze organisatie.
Branche:
Verzekeringen/Assurantien
Activiteiten van de organisatie:
Zorgverzekeringen & ICT
Afbeelding
Aantal medewerkers:
500
Standplaats
Schiedam
Contactgegevens
DSW Zorgverzekeraar
's-Gravelandseweg 555
3119 XT SCHIEDAM

Telefoon: 010- 246 6466
E-mail: solliciteren@dsw.nl
Website: www.dsw.nl
Header
Interessant om te weten
Pas jij bij DSW?

Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve, klantvriendelijke en platte organisatie met een no-nonsense cultuur? Dan ben je bij DSW aan het goede adres. Bij DSW heb je je carrière in eigen handen. Laat jij zien wat je kan en weet je waar je naar toe wilt? Dan zullen wij je daar bij helpen.

DSW is groot genoeg om echt onderscheidend te kunnen zijn, maar klein genoeg om de flexibiliteit en snelheid niet te verliezen. Alles wordt in het werk gesteld om onze klanten goede service te verlenen.

Wat bieden wij jou?

 • Een informele werksfeer

 • Gezellige activiteiten buiten werktijd

 • Goede balans tussen werk en privé

 • Mogelijkheden voor jouw ontwikkeling

 • Variabele werktijden

 • Professionele werkomgeving
 • Bedrijfsfilm
  Carrière kansen
  Werken bij DSW betekent onderdeel zijn van een innovatieve, klantvriendelijke en platte organisatie. Er heerst een no-nonsense cultuur. Samen maken we het verschil! Alles wordt in het werk gesteld om onze klanten goede service te verlenen.

  DSW is groot genoeg om echt onderscheidend te kunnen zijn. DSW kenmerkt zich als een familiebedrijf en is klein genoeg om de flexibiliteit en snelheid niet te verliezen, maar is ook groot genoeg om grote dingen te kunnen aanpakken.
  Bedrijfsfilm

  Deel dit bedrijf

  Vacatures van DSW Zorgverzekeraar

  Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

  Adres

  Adres:'s-Gravelandseweg 555
  Postcode:3119 XT
  Stad:SCHIEDAM
  Land:NL
  Telefoon:+31102466466
  ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.