Snel zoeken

DSW Zorgverzekeraar

Bedrijfsprofiel:
DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met landelijk ruim 710.000 verzekerden.

Bij DSW vinden we dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s uitbetalen. Daarom zijn wij nauw bij de zorg betrokken, hebben we een uitstekende relatie met onze klanten én zorgverleners en participeren we in veel zorginhoudelijke projecten.

Veel van de systemen die ons helpen bij de serviceverlening aan onze verzekerden, bouwen wij zelf. Voorbeelden hiervan zijn onze websites (dsw.nl, mijn.dsw.nl) en apps die we continu testen op gebruiksvriendelijkheid. Ook meer op de achtergrond werken we hard aan nieuwe en huidige systemen om te zorgen voor een snelle en correcte dienstverlening.

De mens staat voor ons centraal, zowel buiten als binnen het bedrijf. Dit komt terug in de persoonlijke benadering van verzekerden, maar ook in de vele mogelijkheden die medewerkers krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Daarbij zijn een informele sfeer en grote collegialiteit kenmerkend voor onze organisatie.
Activiteiten van de organisatie:
Zorgverzekeringen & ICT
Afbeelding
Aantal medewerkers:
500
Standplaats
Schiedam
Contactgegevens
DSW Zorgverzekeraar
's-Gravelandseweg 555
3119 XT SCHIEDAM

Telefoon: 010- 246 6466
E-mail: solliciteren@dsw.nl
Website: www.dsw.nl
Header
Interessant om te weten
De personeelsvereniging van DSW Zorgverzekeraar (verder ‘de PV’) heet De Sportieve Werknemer en telt zo’n 500 leden. Dat betekent dus dat de meeste werknemers van DSW lid zijn. En dat is natuurlijk niet voor niets!

Lid zijn van de PV geeft je namelijk de kans om je collega’s ook buiten kantoortijd beter te leren kennen door samen aan leuke activiteiten deel te nemen. Hierdoor wordt de toch al goede sfeer binnen DSW nog verder vergroot.

Bijna iedere maand wordt er een andere activiteit georganiseerd. Omdat niet iedereen hetzelfde leuk vindt organiseert de PV een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Van een wijnproeverij tot kerstshoppen en van outdooractiviteiten tot de legendarische paasbingo. Voor iedereen zit er wel iets leuks bij.

DSW heeft de luxe van een echte kroeg in het pand. Iedere laatste donderdag van de maand wordt daar de maandborrel georganiseerd. Regelmatig is er tijdens de borrels livemuziek of een open podium waarbij collega’s zelf muziek kunnen maken.

Sportieve collega’s kunnen in hun pauze of na werktijd terecht in de PV-ruimte om te darten of te tafeltennissen.
Bedrijfsfilm
Carrière kansen
Pas jij bij DSW?
Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve, klantvriendelijke en platte organisatie met een no-nonsense cultuur? Dan ben je bij DSW aan het goede adres. Bij DSW heb je je carrière in eigen handen. Laat jij zien wat je kan en weet je waar je naar toe wilt? Dan zullen wij je daar bij helpen.

DSW is groot genoeg om echt onderscheidend te kunnen zijn, maar klein genoeg om de flexibiliteit en snelheid niet te verliezen. Alles wordt in het werk gesteld om onze klanten goede service te verlenen.
Bedrijfsfilm

Deel dit bedrijf

Vacatures van DSW Zorgverzekeraar

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:'s-Gravelandseweg 555
Postcode:3119 XT
Stad:SCHIEDAM
Land:NL
Telefoon:+31102466466
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.