Snel zoeken

Intelligence Group

Bedrijfsprofiel:
Intelligence Group is hét onderzoeks- databureau op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employability en (internationale) recruitment. Onze focus ligt op vraagstukken met het doel om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen. 100% arbeidsmarkt. Van werving, employer branding en recruitment tot en met arbeidsmarktkansen en employability. Dit doen we al sinds 2003. Al 13 jaar verzamelen wij informatie over de arbeidsmarkt, maken wij analyses, verstrekken bij data en geven wij advies. Dit doen wij door trends te volgen en verbanden te leggen tussen ontwikkelingen in vraag en aanbod van personeel, en tussen instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers.

De oplossingen die wij bieden liggen op het vlak van onderzoek, data en advies. Onderzoek op basis van ons eigen Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek of te ontwikkelen, unieke opdrachtspecifieke onderzoeken.
Activiteiten van de organisatie:
Labor Market Research, Employer Branding, Data driven recruitment, International recruitment, Labor & Big Data, Employability, Recruitment Marketing, Diversity
Aantal medewerkers:
11-50
Standplaats
Rotterdam
Contactgegevens
Intelligence Group

Rotterdam Science Tower
Marconistraat 16 - 10e verdieping
3029 AK Rotterdam

T 088 - 7302800
M info@intelligence-group.nl
header

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Marconistraat 16 - 10e verdieping
Postcode:3029 AK
Stad:ROTTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31887302800
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.