Snel zoeken

Gemeente Rotterdam

Bedrijfsprofiel:
Een stad waar je ruimte ervaart. Bij een organisatie die je vrijheid en verantwoordelijkheid biedt. Voor werk waar je uitdaging voelt. Zodat jij en de stad blijven groeien.

Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in jou naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil gemeente Rotterdam zijn. Daarom bieden we je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen.

Verschillende locaties
Werken voor de stad in een moderne werkomgeving die aansluit op de veranderende rol van de overheid en ontwikkelingen in de stad. Werk je bij gemeente Rotterdam, dan werk je in de meest uiteenlopende gebouwen. Van het klassieke Stadhuis tot het hypermoderne Timmerhuis middenin het centrum, van de kleinschalige kantoren en werkplaatsen overal in en om de stad tot tussen de wolken in De Rotterdam aan het water. Omdat we flexibel werken, kun je op één dag zomaar op verschillende locaties met bijpassende vergezichten werken. Over afwisseling gesproken!
Activiteiten van de organisatie:
Werken in Rotterdam is leuk, werken aan Rotterdam is nog leuker!
Rotterdam heeft ruimte voor mensen met ideeën. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. De veelgeprezen stad kampt immers ook met grootstedelijke problemen. Rotterdam houdt van aanpakken en dat levert jou mooie kansen op. Want Rotterdam is een moderne en eigentijdse werkgever, die goede arbeidsvoorwaarden koppelt aan vernieuwende manieren van werken.

Wil jij je met hart en ziel voor Rotterdam inzetten? Make it happen!
Aantal medewerkers:
Ruim 11.000 medewerkers werken met ongeveer 630.000 Rotterdammers samen voor stad én samenleving.
Standplaats
Rotterdam
Header
Informatie cultuur
Rotterdamse ambtenaren werken voor en met Rotterdammers, op een professionele manier. We werken samen, nemen ook onze verantwoordelijkheid en communiceren open met elkaar. En we hebben uiteraard vertrouwen in elkaar, de top en ons bestuur.

We richten onze blik van buiten naar binnen. We weten dus goed wat er in de stad Rotterdam gebeurt en weten dit te vertalen naar nieuw gemeentelijk beleid. Voor ons staat het resultaat voorop. Werken voor gemeente Rotterdam betekent dus:

- Samenwerking: niet solo, maar samen!
- Verantwoordelijkheid: staan voor wat je doet!
- Vertrouwen: bouwen op elkaar!
- Resultaatgerichtheid: goed kan altijd beter!
- Openheid: niets onder het tapijt!

Organisatieprincipes
Het handelen van de gemeente, van elke Rotterdamse ambtenaar, is bovendien gericht op deze principes:
Dienstverlening
Accountmanagement
Gebiedsgericht werken
Naleving.

Waarom noemen we dit onze principes? Een principe is meer dan een afspraak of een belofte; een principe is iets wat we allemaal belangrijk vinden.
Bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Wilhelminakade 179
Stad:ROTTERDAM
Land:NL
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.