Snel zoeken

Gemeente Rotterdam

Bedrijfsprofiel:
Een stad waar je ruimte ervaart. Bij een organisatie die je vrijheid en verantwoordelijkheid biedt. Voor werk waar je uitdaging voelt. Zodat jij en de stad blijven groeien.

Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in jou naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil gemeente Rotterdam zijn. Daarom bieden we je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen.

Verschillende locaties
Werken voor de stad in een moderne werkomgeving die aansluit op de veranderende rol van de overheid en ontwikkelingen in de stad. Werk je bij gemeente Rotterdam, dan werk je in de meest uiteenlopende gebouwen. Van het klassieke Stadhuis tot het hypermoderne Timmerhuis middenin het centrum, van de kleinschalige kantoren en werkplaatsen overal in en om de stad tot tussen de wolken in De Rotterdam aan het water. Omdat we flexibel werken, kun je op één dag zomaar op verschillende locaties met bijpassende vergezichten werken. Over afwisseling gesproken!
Branche:
Overheid/Non-profit
Activiteiten van de organisatie:
Werken in Rotterdam is leuk, werken aan Rotterdam is nog leuker!
Rotterdam heeft ruimte voor mensen met ideeën. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. De veelgeprezen stad kampt immers ook met grootstedelijke problemen. Rotterdam houdt van aanpakken en dat levert jou mooie kansen op. Want Rotterdam is een moderne en eigentijdse werkgever, die goede arbeidsvoorwaarden koppelt aan vernieuwende manieren van werken.

Wil jij je met hart en ziel voor Rotterdam inzetten? Make it happen!
Aantal medewerkers:
Ruim 11.000 medewerkers werken met ongeveer 630.000 Rotterdammers samen voor stad én samenleving.
Standplaats
Rotterdam
header
Informatie cultuur
Rotterdamse ambtenaren werken voor en met Rotterdammers, op een professionele manier. We werken samen, nemen ook onze verantwoordelijkheid en communiceren open met elkaar. En we hebben uiteraard vertrouwen in elkaar, de top en ons bestuur.

We richten onze blik van buiten naar binnen. We weten dus goed wat er in de stad Rotterdam gebeurt en weten dit te vertalen naar nieuw gemeentelijk beleid. Voor ons staat het resultaat voorop. Werken voor gemeente Rotterdam betekent dus:

- Samenwerking: niet solo, maar samen!
- Verantwoordelijkheid: staan voor wat je doet!
- Vertrouwen: bouwen op elkaar!
- Resultaatgerichtheid: goed kan altijd beter!
- Openheid: niets onder het tapijt!

Organisatieprincipes
Het handelen van de gemeente, van elke Rotterdamse ambtenaar, is bovendien gericht op deze principes:
Dienstverlening
Accountmanagement
Gebiedsgericht werken
Naleving.

Waarom noemen we dit onze principes? Een principe is meer dan een afspraak of een belofte; een principe is iets wat we allemaal belangrijk vinden.
Bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm
Carrière kansen
Traineeships

Medio 2019 start het nieuwe traineeprogramma.

Voor de stad. Voor de Rotterdammer.

Rotterdam is internationaal. Dynamisch. Modern. Een stad met lef. Rotterdam vernieuwt. Iedere dag. Wij willen dé stad zijn om te wonen, werken, studeren en bezoeken. En daar hebben we jou bij nodig. Wij zoeken regelmatig ambitieuze, leergierige trainees die zich in willen zetten voor de stad en de Rotterdammers.

Voor jezelf.

Voor Rotterdam werken is interessant en uitdagend. Vraagstukken bij de gemeente Rotterdam vragen om ideeën, inzicht, ambitie en aanpakken. Wij halen het beste in jou naar boven. Je krijgt de ruimte om te ontdekken en te doen. Om te doen wat nodig is, wat beter kan, wat nog niet is, maar wel kan worden. Door te werken aan de stad en voor de Rotterdammers, werk je aan jezelf. Door uitdagende vraagstukken op te lossen voor de stad, ontwikkel jij jezelf. Door verbeteringen door te voeren voor de stad. Groei je zelf.
Afstudeerrichting:
Automatisering/Internet, Beleid/Bestuur/Staf, Consultancy/Advies, Cultuur, Directie/Management algemeen, Financieel, Financiele dienstverlening, Fiscaal, HR/Training/Opleiding, Inkoop/Logistiek/Transport, Juridisch/advocatuur/notariaat, Klantenservice/Callcenter/Receptie, Management, Marketing/PR/Communicatie, Medisch/Zorg, Onderwijs/Onderzoek/Wetenschap, Overheid, Overig, Techniek
Aantal vacatures voor (pas) afgestudeerden Academici:
Jaarlijks bieden wij 1000 studenten de kans om zichzelf te laten zien.
Bedrijfsfilm

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Wilhelminakade 179
Stad:ROTTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31102676550
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.