Snel zoeken
Bedrijfsprofiel:
HMC is hét ziekenhuis in de Haagse regio waar samen de beste zorg geleverd wordt. Een ziekenhuis waar oog is voor patiënt en medewerker. We kunnen de beste zorg bieden wanneer onze mensen het beste uit zichzelf en hun loopbaan kunnen halen. Daarom wordt bij ons iedere stem gehoord en is elke mening belangrijk.

Topklinisch ziekenhuis
Als topklinisch ziekenhuis (STZ) leiden we specialisten, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals op en doen we klinisch wetenschappelijk onderzoek. Onze ruim 4.500 medewerkers en bijna 500 vrijwilligers willen vanuit liefde voor hun vak en met een gezonde dosis lef de zorg voor onze patiënten continu verbeteren.
Branche:
Gezondheidszorg/welzijn
Activiteiten van de organisatie:
Drie locaties, één doel
HMC is de overkoepelende naam voor drie ziekenhuislocaties:
HMC Antoniushove in Leidschendam, HMC Bronovo in de buurt van Wassenaar en Scheveningen en HMC Westeinde in het midden van Den Haag. Elk ziekenhuis heeft haar eigen dynamiek en specialisaties:

- HMC Antoniushove: Poliklinische en oncologische zorg met in het bijzonder colorectale-, mamma- en longchirurgie, inclusief (intra-operatieve) radiotherapie.
- HMC Bronovo: Patiënten kunnen hier de komende jaren terecht voor poliklinische bezoeken en geplande operaties (o.a. proctologie, liesbreuk- en galblaaschirurgie) en concentratie proximale femurfracturen.
- HMC Westeinde: Hét centrum voor acute en complexe zorg. SEH met level 1 traumacentrum in samenwerking met het LUMC, acute hoogcomplexe zorg, waaronder Neurovasculaire en Cardiovasculaire zorg.
Afbeelding
Aantal medewerkers:
4500
Standplaats
Den Haag
Header
Interessant om te weten
De werkelijkheid
Met een schaarste aan gespecialiseerd zorgpersoneel is het een hele kunst om aan nieuwe mensen te komen. Een strakke recruitment video? Daar prikken de meeste mensen zo doorheen. Wij zijn er van overtuigd dat goed personeel de overstap pas maakt wanneer ze een beeld van de werkelijkheid krijgen en wanneer ze zich kunnen identificeren met wat ze zien. Hierom laten wij met alle vertrouwen ons eigen personeel aan het woord, met kritiek en al.
Bedrijfsfilm
Carrière kansen
HMC is Top Employer 2019

Na een grondige audit heeft HMC dit jaar de Top Employers certificering behaald. Door inspanningen van medewerkers en leidinggevenden mogen we ons dit jaar voor het eerst Top Employer noemen.

Uit de audit blijkt dat HMC met recht een opleidingsziekenhuis is en wij bieden intern veel doorstroommogelijkheden aan onze medewerkers. Daarnaast is bekeken wat wij als HMC doen zodat onze medewerkers optimaal kunnen functioneren.

We zijn trots dat we het eerste ziekenhuis in de Haagse regio zijn met deze certificering!
Bedrijfsfilm

Deel dit bedrijf

Vacatures van Haaglanden Medisch Centrum

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

ANIOS HMC

Den Haag

Adres

Adres:Lijnbaan 32
Postcode:2512 VA
Stad:DEN HAAG
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.