Snel zoeken
Bedrijfsprofiel:
HMC is hét ziekenhuis in de Haagse regio waar samen de beste zorg geleverd wordt. Een ziekenhuis waar oog is voor patiënt en medewerker. We kunnen de beste zorg bieden wanneer onze mensen het beste uit zichzelf en hun loopbaan kunnen halen. Daarom wordt bij ons iedere stem gehoord en is elke mening belangrijk.

Topklinisch ziekenhuis

Als topklinisch ziekenhuis (STZ) leiden we specialisten, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals op en doen we klinisch wetenschappelijk onderzoek. Onze ruim 4.500 medewerkers en bijna 500 vrijwilligers willen vanuit liefde voor hun vak en met een gezonde dosis lef de zorg voor onze patiënten continu verbeteren.
Branche:
Gezondheidszorg/welzijn
Activiteiten van de organisatie:
Drie locaties, één doel

HMC is de overkoepelende naam voor drie ziekenhuislocaties:
HMC Antoniushove in Leidschendam, HMC Bronovo in de buurt van Wassenaar en Scheveningen en HMC Westeinde in het midden van Den Haag. Elk ziekenhuis heeft haar eigen dynamiek en specialisaties:
• HMC Antoniushove: oncologische zorg met in het bijzonder colorectale-, mamma- en longchirurgie, inclusief (intra-operatieve) radiotherapie.
• HMC Bronovo: SEH, expertisecentrum ouderen, expertisecentrum planbare chirurgie (o.a. proctologie, liesbreuk- en galblaaschirurgie) en concentratie proximale femurfracturen.
• HMC Westeinde: SEH met level 1 traumacentrum in samenwerking met het LUMC, acute hoogcomplexe zorg, waaronder Neurovasculaire en Cardiovasculaire zorg.
Aantal medewerkers:
4500
Standplaats
Den Haag
Bedrijfsfilm
Contactgegevens
- HMC Antoniushove in Leidschendam,
- HMC Bronovo in de buurt van Wassenaar en Scheveningen
- HMC Westeinde in het midden van Den Haag

https://www.haaglandenmc.nl/werken-bij/contact
- Michael Borst 06-12748291
- Linda Huisinga-Snijders 0610687049
- Nadia Gopal-Jagroe 06-51337131
Header
Interessant om te weten
Investeren in kennis

Wij streven naar het leveren van zorg van topkwaliteit aan iedereen die dat nodig heeft. Om deze ambitie waar te maken, houden onze medewerkers hun kennis en vaardigheden voortdurend op peil. Hiervoor bieden we uitgebreide scholings- en opleidingsmogelijkheden aan via ons Landsteiner Instituut. Met betrekking tot wetenschap en medisch onderwijs is het Landsteiner Instituut ook nauw verbonden met het LUMC.

Een gezonde balans

Als geen ander weten we hoe belangrijk iemands gezondheid is. Daarom hechten we veel waarde aan de gezondheid van onze medewerkers. Werken in een ziekenhuis kan zowel fysiek als mentaal een uitdaging zijn. Wordt die uitdaging te groot, dan kun je in gesprek gaan met onze bedrijfsmaatschappelijk werkers of onze bedrijfsfysiotherapeut. Ook zijn er toegesneden e-learning modules op ons digitale leerplein, bijvoorbeeld over omgaan met stress.
Afstudeerrichting:
Automatisering/Internet, Beleid/Bestuur/Staf, Consultancy/Advies, Financieel, Fiscaal, HR/Training/Opleiding, Inkoop/Logistiek/Transport, Klantenservice/Callcenter/Receptie, Management, Marketing/PR/Communicatie, Medisch/Zorg
Aantal HBO-WO vacatures op jaarbasis:
450

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Lijnbaan 32
Postcode:2512 VA
Stad:DEN HAAG
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.