Snel zoeken

Applus+ RTD

Bedrijfsprofiel:
Applus RTD is een markt leidende dienstverlener voor de olie en gas en power industrie voor Niet-Destructief Onderzoek, Inspecties en Certificatie. Wij leveren technische zekerheid op elk continent vanuit kantoren in 18 landen, aan de kapitaal intensieve, energie, chemie en civiele industrie.

Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle bezit. We zijn volledig toegewijd om onze mensen eerlijk en integer te behandelen. Hun veiligheid is onze eerste prioriteit. Onze waarden staan dan ook centraal bij wie we zijn. We breiden wereldwijd uit naar verschillende locaties om de wereld een veiligere plek te maken. We willen jouw hulp om resultaten te boeken.
We groeien snel in volume. Dit - de meest interessante periode in onze 75 jarige historie- is de ultieme tijd om je bij ons aan te sluiten. Samen, als een dynamische internationale organisatie, kunnen we jouw toekomst in NDO en Inspectie vormgeven. We staan immers bekend om onze wereldwijde markt leidende opleiding en ontwikkel programma. Bij ons komen werken, betekend dat je de kans krijgt om goed getraind te worden, en een helder inzicht te verwerven.
We rekruteren en promoten van binnenuit, op basis van mogelijkheden, capaciteit, persoonlijke doelen en bieden gelijke kansen over de hele wereld – waarbij we ambitie en integriteit belonen.

Applus RTD zoekt altijd mensen met een professionele, flexibele houding, en een wens om te leren en zichzelf te ontwikkelen.
Aantal medewerkers:
600
Standplaats
Rotterdam
header
Bedrijfsfilm

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Delftweg 144
Postcode:3046 NC
Stad:ROTTERDAM
Land:NL
Website:Applus+ RTD
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.