Snel zoeken
Bedrijfsprofiel:
NIBC is een ondernemende bank die haar klanten bijstaat op de voor hen meest beslissende financiële momenten.
Wij zijn een bank die net als onze klanten vooruitdenkt en een ‘can do’-instelling heeft.

Dit noemen wij onze ‘THINK YES’-mentaliteit.

Vanuit onze vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Frankfurt, Londen en Brussel bedienen wij 600 middelgrote ondernemingen en ruim 400.000 retail klanten met klantgerichte producten en diensten. Wij focussen ons op Noordwest-Europa.

De klant centraal

Onze klanten hebben onze hoogste prioriteit. Wij zijn een professionele, ondernemende en inventieve financiële partner, die streeft naar duurzame relaties op basis van vertrouwen, transparantie en betrouwbaarheid.

Klanten kunnen bij ons terecht voor oplossingen op maat die zijn afgestemd op hun continue veranderende behoeften. Wij staan klaar om hen op belangrijke momenten van dienst te zijn.

NIBC is trots om voor een brede klantenkring te mogen werken: ondernemingen, financiële instellingen, institutionele beleggers, financiële sponsors, familiebedrijven, ondernemende investeerders en retail klanten.
Branche:
Banken/Financiële dienstverlening
Activiteiten van de organisatie:
Onze producten en diensten voor corporate klanten

Wij bieden advies en financieringen, mezzanine-oplossingen en financieringen met eigen vermogen voor ondernemers in specifieke sectoren en subsectoren die wij door en door kennen en waar wij een sterke marktpositie hebben bij middelgrote ondernemingen.
Wij richten ons op middelgrote ondernemingen in zeven sectoren - onderverdeeld in subsectoren - waarin wij dankzij onze gedegen kennis en sterke positie duidelijke oplossingen kunnen aandragen voor de complexe zakelijke uitdagingen waarmee onze klanten te maken krijgen.
- Commercial Real Estate
- Food, Agri & Retail & Health
- Industries & Manufacturing
- Infrastructure & Renewables
- Offshore Energy
- Shipping & Intermodal
- Telecom, Media, Technology & Services

Onze producten en diensten voor retail klanten

Wij bieden toegankelijke, begrijpelijke en redelijk geprijsde hypotheken, beleggingsproducten en online spaarproducten. Onze hypotheken omvatten producten met toegevoegde waarde, zoals buy-to-let-hypotheken en producten die specifiek zijn gericht op zelfstandige ondernemers en kleine bedrijven.
Aantal medewerkers:
500
Standplaats
Den Haag
Contactgegevens
Carnegieplein 4
2517 KJ The Hague

070-3425425
www.nibc.com
header
Informatie cultuur
Wij bevorderen een prestatiegerichte cultuur, zodat wij op het hoogste niveau in de behoeften van onze klanten kunnen voorzien. Ontwikkeling van de juiste deskundigheid en kennis is net zo belangrijk als flexibiliteit, het vermogen om in te spelen op ontwikkelingen en inventiviteit om samen de beste resultaten te bereiken.

Bepalend voor ons succes is dat wij continu investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze mensen. Wij meten prestaties op basis van wat ze opleveren en begrijpen dat, afhankelijk van de levensfase waarin medewerkers zich bevinden, andere personele regelingen nodig zijn. Daarom steunen wij flexibel werken en parttime oplossingen.

Wij zijn ook trots op onze cultuur van samenwerking en kennisdeling onderling. Zo ontstaat een werksfeer waarin medewerkers graag in teamverband werken en openstaan voor andere gezichtspunten. Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op samenwerking over de grenzen van afdelingen en kantoren heen. Omdat wij een kleine onderneming zijn, is dit ook makkelijker te realiseren: iedereen kent elkaar snel en kan profiteren van andermans kennis en talent.

Daarnaast stimuleren wij dat onze medewerkers verantwoordelijkheid nemen. Niet alleen in hun eigen relaties met klanten en met NIBC, maar ook ten aanzien van hun verplichtingen in de samenleving. Wij koesteren een open cultuur waarin diversiteit duidelijk wordt gestimuleerd en gerespecteerd.
Bedrijfsfilm
Carrière kansen
Of je nu je eerste stap op de carrièreladder wil zetten of al een doorgewinterde professional bent, NIBC biedt volop kansen. Volg je nog een universitaire opleiding of ben je net afgestudeerd? Ga dan naar de pagina Talent Program voor meer informatie over onze stages, onze analistenfuncties en ons Talent Program voor universitair afgestudeerden.
Afstudeerrichting:
Automatisering/Internet, Commercieel/Verkoop, Consultancy/Advies, Financieel, Financiele dienstverlening
Aantal vacatures op jaarbasis:
80
Aantal vacatures voor (pas) afgestudeerden Academici:
40

Deel dit bedrijf

Vacatures van NIBC Bank N.V.

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:Carnegieplein 4
Postcode:2517 KJ
Stad:DEN HAAG
Land:NL
Telefoon:+31703425425
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.