Snel zoeken

Euro Caps

Bedrijfsprofiel:
In 2012 was de markt klaar voor private label koffie capsules voor Nespresso® machines. Wij hebben toen met een energiek team de kans gegrepen en hebben een prachtige organisatie gebouwd. In onze eerste fabriek in Rotterdam maken we met ruim 300 collega’s dagelijks zo’n 3 miljoen Nespresso® compatibele capsules. Op onze tweede locatie maken we vanaf 2016 Dolce Gusto® compatibele capsules.

Euro Caps heeft tientallen jaren aan expertise in huis over koffie en het verpakken ervan in capsules. Dat is een complex proces waarbij stevige kennis nodig is van de gehele keten van inkoop tot de logistiek richting onze klanten.

Inmiddels zijn wij internationaal de leidende partij en leveren we onze capsules wereldwijd in bijna 40 landen en dat aantal groeit hard. Dit realiseren we doordat iedereen in onze organisatie focus heeft op topservice aan de klant en het leveren van het best mogelijke product. Op deze manier garanderen we de perfecte koffiebeleving voor de consument.
Branche:
Food
Activiteiten van de organisatie:
Euro Caps ontwikkelt samen met klanten en roasters koffieblends die zijn afgestemd op specifieke consumenten voorkeuren in alle delen van de wereld. De koffies worden volgens specificatie gebrand en vervolgens in de productie locaties gemalen en verpakt in capsules voor Nesspresso® en Dolce Gusto® machines. Hierbij wordt constant gecontroleerd op alle kwaliteitsaspecten (bv. smaak, crema, doorlooptijd, luchtdichtheid). De data die wordt verzameld bij de kwaliteitscontrole levert Euro Caps de mogelijkheid om scherp bij te sturen in het productieproces en bij zeer grote volumes (>1 miljard capsules per machine type) een constante hoge kwaliteit te leveren.
In het R&D team wordt constant gekeken naar het verbeteren van koffie blends, kwaliteit van koffie en de best functionerende capsules. Daarnaast wordt doorlopend gekeken naar nieuwe mogelijkheden binnen de single serve markt.

Het HR team houdt zich bezig met duurzaam werkeverschap. Daarbinnen vallen zaken als talent development, vitaliteit en het creëren van de beste werkomgeving die we kunnen bieden.

De commerciële activiteiten en category management worden ondersteund met intensief datagebruik (Nielsen, Euromonitor, Dun & Bradstreet,IGD, en IRi) waardoor een focus onstaat op het potentieel van de grootste retailers op wereldnivau.

Op het vlak van Finance wordt constant gekeken naar het optimaliseren en efficiënter inrichten van de internationale holding structuur.

In de supply chain wordt doorlopend gekeken naar het verbeteren van de hele keten. Inbound/outbound Logistiek, warehousing en productieplanning worden hierbij strak georganiseerd.
Aantal medewerkers:
>300
Standplaats
Rotterdam
Contactgegevens
Neem contact op met het Recruitment team van Euro Caps via recruitment@euro-caps.nl of kijk op https://euro-caps.nl/vacatures voor actuele vacatures
header
Informatie cultuur
Euro Caps heeft een informele cultuur. Internationaal gericht met Rotterdamse aanpak mentaliteit. Mensen krijgen bij ons snel verantwoordelijkheid omdat we weten dat ze daar het snelst door kunnen groeien. Verder spreken we elkaar aan op gedrag en zijn we daarbij niet bang om zaken uit de weg te gaan. Onze organisatie drijft op dienend leiderschap. Daarmee faciliteren we mensen in alle lagen van de organisatie om het beste uit henzelf te halen. Daarnaast heeft iedereen kans om inspraak te hebben. Goede ideeën vanuit de operatie worden met daadkracht geïmplementeerd.
Bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm
Carrière kansen
Euro Caps biedt nieuwe collega's snel veel verantwoordelijkheid en heeft aan duurzaam werkgeversbeleid waarbinnen opleiding en vitaliteit actief worden gestimuleerd. Doordat de organisatie snel groeiend is treden voortdurend kansen op voor functie uitbreiding en doorgroei.
Afstudeerrichting:
Automatisering/Internet, Beleid/Bestuur/Staf, Commercieel/Verkoop, Financieel, HR/Training/Opleiding, Inkoop/Logistiek/Transport, Klantenservice/Callcenter/Receptie, Management, Productie/Uitvoerend, Techniek
Aantal vacatures op jaarbasis:
50+
Aantal vacatures voor (pas) afgestudeerden Academici:
5

Deel dit bedrijf

Vacatures van Euro Caps

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Stage Financieel

Rotterdam

Adres

Adres:Sevillaweg 49
Postcode:3047AL
Stad:ROTTERDAM
Website:Euro Caps
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.