Snel zoeken

MultiFlexx Groep

Bedrijfsprofiel:
MultiFlexx. Van flexkracht naar flexvermogen

De MultiFlexx Groep is gespecialiseerd in de organisatie en beheersing van het totale inhuurproces van flexkrachten bij organisaties. Wij hebben een samenwerking met o.a. EURflex. Met onze inzet besparen onze klanten op hun kosten voor alle flexibele arbeid. En zij krijgen grip en overzicht op hun inhuur. Zo kunnen onze klanten zich blijven richten op hun kerntaken en doen waar zij goed in zijn. En dat is precies wat wij ook doen.

Wat betekent dat voor jou?
Dat klinkt als een klok en dat is het ook. Maar wat betekent de bedrijfsvoering van de MultiFlexx Groep voor jou als (bijna) afgestudeerde? Dan komen vragen als: wat ga ik dan precies dóen? Past dat bij mij? Hoe kom ik daarachter? En sluit mijn academische achtergrond daar wel bij aan? Wat zijn mijn groeikansen als werknemer en als persoon?
Vragen die verder gaan dan onze bedrijfspresentatie. En die we hier graag beantwoorden.

Wie is de MultiFlexx Groep als werkgever?
Wij zijn specialist op het gebied van inhuur van flexibele arbeid. Wij adviseren bedrijven over de vorm van inhuur zoals bijv. zzp, detachering, payroll of IB-47 en wij zorgen ervoor dat zowel de flexkrachten als de inhurende organisaties, alles volgens de laatste en dus juiste, nationale en internationale (arbeids) wet- en regelgeving uitvoeren. Dat doen wij voor Nederlandse bedrijven met zowel nationale als internationale arbeidskrachten, maar ook voor organisaties in het buitenland. Als de juiste persoon op de juiste plaats is tegen het juiste tarief, dan verzorgen we de hele administratie. Wij zorgen voor dossieropbouw, contractopmaak, urenregistratie, controle en financiële afhandeling. En in dit hele proces, zorgen we ook nog voor kostenbesparing en voorfinanciering voor onze klanten.

Welke talenten en interesses worden aangesproken?
Wij zijn een innovatief bedrijf, klein in aantal werknemers en groot in omzet per werknemer, in een snel veranderende omgeving. De steeds wijzigende wet- en regelgeving, zowel nationaal als internationaal, zorgt bij veel grote organisaties voor hoofdpijn. Wij zien het als uitdaging om passende oplossingen en concepten te ontwikkelen en die foutloos in te zetten. Dit ondersteunen wij met moderne digitale toepassingen die door ons in-huis ontworpen zijn. Dat vergt kennis en inzicht, precisie en snelheid, creativiteit, lef en service gevoeligheid. De grote gemene deler bij MultiFlexx is dan ook: maatwerk is leuk. Net dat stapje extra doen voor jouw klanten, net sneller en beter zijn dan de concurrenten en daarmee de klanten altijd positief weten te verrassen. Dat leidt tot een zeer hoge klanttevredenheid en lange klantrelaties met zowel nationale als internationale organisaties.

Wat verwachten we van jou?
Voor jou als toekomstige werknemer betekent werken bij de MultiFlexx Groep, werken in een omgeving waarin je snel, veel leert en je jezelf kunt ontwikkelen. Er zijn korte interne beslislijnen en er is direct contact met de klanten. Ook internationaal. Dus beheers je ook Engels, heb je goede ideeën en zie je mogelijkheden tot verbetering of vernieuwing van ons proces, dan luisteren wij daar graag naar. Eigenlijk verwachten we dat van jou. Zijn wij een goede combinatie?
Branche:
Uitzend/Detachering/W&S, Zakelijke dienstverlening
Activiteiten van de organisatie:
zie www.multiflexx.nl
Aantal medewerkers:
25
Standplaats
Rotterdam
Contactgegevens
MultiFlexx B.V.
Westblaak 5b
3012 KC Rotterdam
+31 (88) 245 87 30
header
Informatie cultuur
Jong en dynamisch team met een goede werksfeer waarin hard wordt gewerkt, maar waar ook voldoende ruimte is voor ontspanning
Bedrijfsfilm
Afstudeerrichting:
HR/Training/Opleiding, Juridisch/advocatuur/notariaat
Aantal vacatures op jaarbasis:
10
Aantal vacatures voor (pas) afgestudeerden Academici:
5

Deel dit bedrijf

Vacatures van MultiFlexx Groep

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:Westblaak 5b
Stad:ROTTERDAM
Telefoon:+31882458700
Fax:+31882458777
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.