Snel zoeken

VNG Trainees

Bedrijfsprofiel:
Jeugdzorg, duurzaamheid en digitalisering … Vind jij er iets van? Mooi, want het is zomaar een greep uit maatschappelijke onderwerpen waarin jíj na je afstuderen al snel het verschil kunt maken. Naast 2 jaar lang werkervaring bij maximaal 4 overheidsorganisaties volg je ook een intensief opleidingsprogramma. Zo kun je aan de slag als procesbegeleider, programmasecretaris, adviseur of projectondersteuner op actuele vraagstukken. Met het VNG Connect Traineeship krijgt jouw carrière binnen de (lokale) overheid een vliegende start!
Branche:
Overheid/Non-profit
Activiteiten van de organisatie:
Een trainee van VNG Connect word je niet zomaar. Wij selecteren jong talent met de ambitie zichzelf te ontwikkelen en het verschil te maken binnen de lokale overheid. Het opleidingsprogramma bestaat uit verschillende labs waarin persoonlijke ontwikkeling en kennis centraal staan. Iedere vrijdag kom je naar het VNG-kantoor in Den Haag waar je samen met de andere trainees aan je vaardigheden en persoonlijk leiderschap werkt. De overige dagen werk je op locatie bij de opdrachtgever.

Tijdens je traineeship word je intensief gecoacht door een begeleider vanuit de opdrachtgever, een adviseur van VNG Connect Trainees en een leerbegeleider. Op de vrijdagen werk je tijdens labs aan je vaardigheden. We dagen je tijdens het hele opleidingsprogramma uit om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen.
Afbeelding
Standplaats
Den Haag
Contactgegevens
VNG Trainees
Nassaulaan 12
2514 JS DEN HAAG

Telefoon: (070) 3738 393
E-mail: trainees@vng.nl
Website: www.vng.nl
Header
Bedrijfsfilm

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Nassaulaan 12
Postcode:2514 JS
Stad:DEN HAAG
Telefoon:+31703738393
Fax:+31703635682
Website:VNG Trainees
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.