Snel zoeken

Kneppelhout & Korthals Advocaten

Bedrijfsprofiel:
Bij Kneppelhout & Korthals Advocaten helpen we klanten succesvol verder door een toonaangevende business partner te zijn die proactief en pragmatisch adviseert, juridische barrières wegneemt en altijd een stap extra zet. Met meer dan 60 experts kunnen we ondernemers bijstaan binnen de (top)sectoren Industry & Hi-Tech, Maritime & Logistics, Life Sciences & Health, Agri & Food en Circularity. Als legal gateway to Europe zijn wij een Rotterdams kantoor met een sterk internationaal karakter. Zo spreken onze medewerkers meer dan 15 talen en zijn we (tevens) een toonaangevende juridische speler in de gehele ASEAN-regio en China.

Wij geloven dat het bieden van meerwaarde in ieder opzicht, waarbij de klantbeleving centraal staat, klant-verwachtingen waarmaakt en overtreft.
Activiteiten van de organisatie:
Specialismen
Specialisten die u verder helpen
Kneppelhout & Korthals is een middelgroot full service kantoor. Dat is belangrijk voor u, dat roepen wij al jaren. Maar waarom is dat eigenlijk zo belangrijk voor u? Middelgroot heeft als voordeel dat we klein genoeg zijn om te elkaar kennen, te respecteren en er samen wat van te maken. Maar wij zijn groot genoeg om belangrijke en omvangrijke zaken te kunnen behandelen. Wij bundelen onze krachten en hebben geen last van de wet van de verminderde meeropbrengst.

Specialist, geen generalist
Full service betekent dat wij u met alle relevante specialismen effectief en efficiënt kunnen bijstaan. Vanzelfsprekend doen wij daarbij een stapje meer en stemmen wij onze diensten af op uw situatie en op u als ondernemer. Want specialisten zijn net iets sneller, adequater en beter geïnformeerd dan generalisten.

Niet alleen meedoen, maar ook winnen
Bij Kneppelhout werken specialisten die alles weten van bijvoorbeeld internationale handel, douanezaken, navorderingen, ketenaansprakelijkheid, specifieke arbeidsrechtelijke zaken, patenten, boekenonderzoek, doorstarts en juridische structuren. Onze advocaten en medewerkers werken op zeer hoog niveau. Dat moet, want wij willen niet alleen meedoen, maar ook winnen. Hoe en wat zij doen en wat daar voor u de meerwaarde van is, laten we u graag zien.

Ons grootste specialisme is teamwerk
Synergie en samen zijn onze toverwoorden. Want in de praktijk zijn veel zaken multidisciplinair en hebben een internationale component. Denk aan een fusie waarin alle bedrijfs- en juridische aspecten belicht moeten worden, privaatrechtelijke posities, aansprakelijkheden, commerciële contracten, arbeidsrechtelijke zaken en intellectueel eigendom.

Wij pakken deze zaken gezamenlijk aan. Hebben we een bepaald specialisme niet in eigen huis (bijvoorbeeld tax) dan betrekken wij daar externe specialisten bij. Ook ons internationale netwerk heeft zeker een meerwaarde voor uw onderneming. Onze wereld houdt, zeker voor ondernemers, niet op bij de landsgrenzen, de Nederlandse taal en het Nederlands recht.
Aantal medewerkers:
100
Standplaats
Rotterdam
Contactgegevens
Kneppelhout & Korthals Advocaten
Gebouw Willemswerf
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Telefoon 010 - 400 5100
mail@kneppelhout.nl
Header
Informatie cultuur
Kneppelhout is meer dan gewoon een advocatenkantoor. Bij ons staan persoonlijke ontwikkeling en samenwerking centraal. Doordat wij een middelgroot kantoor zijn, krijg je snel zelf verantwoordelijkheid en mag jij vanaf het begin laten zien wat je in huis hebt. Je hoeft niet direct alles te weten, maar je moet het wel aandurven om het beste uit jezelf te halen en dat te laten zien!

Het werk is niet alleen juridisch inhoudelijk, maar je bouwt ook mee aan de verdere ontwikkeling van kantoor. Dit gebeurt allemaal in een informele sfeer. En natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Daarnaast werk je vanuit een kantoor met een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam: je ziet de Van Brienenoordbrug, de Kuip, het Unilevergebouw, de Maas, de rechtbank, de Erasmusbrug en de markt inclusief de nieuwe Markthal vanaf je werkplek liggen.
Bedrijfsfilm
https://youtu.be/1tBL194la4Qhttps://youtu.be/1tBL194la4Q
Aantal vacatures op jaarbasis:
25
Aantal vacatures voor (pas) afgestudeerden Academici:
15

Deel dit bedrijf

Vacatures van Kneppelhout & Korthals Advocaten

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:Boompjes 40
Postcode:3011 XB
Stad:ROTTERDAM
Telefoon:+31104005100
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.