Snel zoeken

Houthoff

Bedrijfsprofiel:
Houthoff is één van de grootste kantoren van advocaten, notarissen en belastingadviseurs in Nederland. Circa driehonderd hooggekwalificeerde specialisten leveren maatwerk aan ondernemingen en organisaties die streven naar excellente prestaties.

- Intelligente oplossingen
Onze aanpak kenmerkt zich door een gedegen, praktische benadering. Onze juristen combineren juridische expertise met ondernemerschap en diepgaande kennis van economische sectoren. We zoeken naar intelligente oplossingen voor onze cliënten. Dat houdt onze praktijk uitdagend en doet tegelijkertijd recht aan de concrete doelstellingen van onze cliënten.

- Internationale oriëntatie
Als onafhankelijk advocatenkantoor opereert Houthoff internationaal in het topsegment van de markt. Wij hebben kantoren in Londen, Brussel en New York, wat directe toegang biedt tot de internationale financiële wereld en Europese instellingen. Ook werken wij nauw samen met toonaangevende kantoren in belangrijke economische centra.
Houthoff is als exclusief lid voor Nederland aangesloten bij Lex Mundi, het grootste internationale netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren ter wereld. Het lidmaatschap van Lex Munid biedt toegang tot 160 jurisdicties wereldwijd.

- Een uitdagende carrière
Als startende jurist heb je bij Houthoff veel mogelijkheden om een uitdagende carrière op te bouwen die bij jou past. Hoe ver je loopbaan reikt, heb je zelf in de hand. Beschik je over het talent, de ambitie en de werklust om de top te bereiken? Dan ondersteunen wij je op alle mogelijke manieren. Er is volop ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.
Branche:
Juridische Dienstverlening
Activiteiten van de organisatie:
Wij richten ons op het topsegment binnen het bedrijfsleven en de publieke sector; organisaties waar de belangen groot zijn. Voor deze doelgroep vormen wij een full-service kantoor, met specialisten die thuis zijn binnen vrijwel alle bedrijfsmatige vraagstukken. Binnen Houthoff onderscheiden we verschillende praktijkgroepen. Kijk voor een volledig overzicht van alle praktijkgroepen die onder deze secties vallen op www.werkenbijhouthoff.com.
Aantal medewerkers:
600
Standplaats
Rotterdam, Amsterdam, Brussel, Londen en New York
Contactgegevens
Houthoff
Weena 355
3013 AL ROTTERDAM

Telefoon: 010 - 207 2257 of 020 - 605 6262
E-mail: e.kielstra@houthoff.com of a.verbakel@houthoff.com
Website: www.werkenbijhouthoff.com
header
Informatie cultuur
Niet de mensen, maar de juiste mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. We zijn op zoek naar advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten die in staat zijn juridische excellentie te combineren met nuchterheid, visie en creativiteit. Ben jij dat juridische talent, dat ‘matcht’ met onze kantoorcultuur?
Bedrijfsfilm
Afstudeerrichting:
Fiscaal, Juridisch/advocatuur/notariaat

Deel dit bedrijf

Vacatures van Houthoff

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Studerend Juridisch Medewerker

Rotterdam of Amsterdam

Student-stagiaire

Rotterdam, Amsterdam of Brussel

Advocaat-stagiaire

Rotterdam of Amsterdam

Adres

Adres:Weena 355
Postcode:3013 AL
Stad:ROTTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31102172000
Website:Houthoff
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.