Snel zoeken

Evenementen

Inhousedag

HOUTHOFF Inhousedag (vrijdag 14 december a.s.)

Locatie Houthoff Rotterdam
Aanvang 14-12-2018 om 09:00
Als advocaat, belastingadviseur of kandidaat-notaris werken bij Houthoff. Wat kun je verwachten? Tijdens de Houthoff Inhousedag ervaar jij hoe het is om als starter bij Houthoff te werken. Je krijgt een inkijk in het Learning & Development programma, ontmoet onze mensen en gaat op een creatieve manier inhoudelijk aan de slag. Natuurlijk sluiten we af met een borrel in onze eigen kantoorbar.
Bekijk evenement

Schuif aan in het HOUTHOFF CAFÉ (dinsdag 27 november a.s.)

Locatie Amsterdam
Aanvang 27-11-2018 om 10:00
Met een goede kop koffie praat je altijd makkelijker. Daarom organiseren we elke maand het Houthoff Café. Een pop-up bar die op de meest hippe hotspots in Amsterdam en Rotterdam opduikt. Het Houthoff Café is een informele manier om ons goed te leren kennen. De dresscode is casual en de sfeer is relaxt. Als je aanschuift, ontmoet je onze mensen, leer je alles over Houthoff en haar cultuur. En natuurlijk krijg je antwoord op al je vragen.
Bekijk evenement

Kennismakingslunch TOPdesk (maandag 20 november a.s.)

Locatie Martinus Nijhofflaan 2 2624 ES DELFT
Aanvang 19-11-2018 om 12:00
We organiseren weer een kennismakingslunch! Wil je meer weten over werken bij TOPdesk en onze vacatures? Lunch dan met ons mee op maandag 20 november op ons hoofdkantoor in Delft.
Bekijk evenement
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.