Snel zoeken

Provincie Zuid-Holland

Bedrijfsprofiel:
Wij zijn de provincie Zuid-Holland. Een bedrijvige, veelzijdige provincie met ruim 3,6 miljoen inwoners op een gebied van bijna 3.000 km2. De provincie is de thuisbasis van steden als Rotterdam met haar haven en regeringsstad Den Haag. Van Delft en Leiden met topuniversiteiten en het Westland met al haar kassen. Als je daar allemaal aan denkt, dan weet je dat Zuid–Holland onmisbaar is voor Nederland. Zuid-Holland is een provincie met grote economische bedrijvigheid, een voorloper op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Daarbij is de provincie ook aantrekkelijk om in te wonen, in prachtige oude én moderne steden of juist in dorpen in de kenmerkende Zuid-Hollandse polders. En om te recreëren in uitgestrekte landelijke gebieden, de duinen of op de zandstranden.

Het is een mooie uitdaging om wonen, werken en recreëren mogelijk te maken in de dichtstbevolkte provincie van het land. Een uitdaging waar 1600 collega’s van de provincie elke dag opnieuw aan werken, samen met het bedrijfsleven, maatschappelijke partners en het onderwijs.
Branche:
Overheid/Non-profit
Aantal medewerkers:
1400
Standplaats
Den Haag
Contactgegevens
Zuid-Hollandplein 1
Postbus 90602
2509 LP Den Haag
T: 070 – 441 6175
www.zuid-holland.nl
Afstudeerrichting:
Automatisering/Internet, Beleid/Bestuur/Staf, Consultancy/Advies, Directie/Management algemeen, Financieel, Fiscaal, HR/Training/Opleiding, Juridisch/advocatuur/notariaat, Management, Marketing/PR/Communicatie, Overheid
Aantal vacatures op jaarbasis:
60

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Zuid-Hollandplein 1
Postcode:2596 AW
Stad:DEN HAAG
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.