Snel zoeken

Siemens Healthineers

Bedrijfsprofiel:
Siemens Healthineers Nederland B.V. levert met haar wereldwijde toonaangevende oplossingen een bijdrage om de zorg beter, sneller en efficiënter te maken. Innovatieve technologieën voor medische beeldvorming, therapie en laboratoriumdiagnostiek stellen artsen in staat om aandoeningen in een vroeg stadium op te sporen en een behandeling beter en sneller mogelijk te maken. Liefst zo patiëntvriendelijk mogelijk. Individuele diagnostiek en behandeling spelen hierbij een belangrijke rol.
Branche:
Elektronica, Gezondheidszorg/welzijn, ICT
Activiteiten van de organisatie:
Productgerichte technologie en service vertalen naar betere zorgBij technologische ontwikkelingen denken we vaak aan bits en bytes, pixels en voxels, mg/dl en mmol/l. Maar het gaat om meer. We moeten die ontwikkelingen in een breder perspectief plaatsen. Het gaat immers ook om de juiste vertaalslag naar toepassingen voor de zorg en creatieve oplossingen voor fundamentele, klinische, operationele en financiële uitdagingen. Waar en wanneer die zich ook voordoen.
Aantal medewerkers:
400
Standplaats
Den Haag
Contactgegevens
Siemens Healthineers Nederland B.V.

Prinses Beatrixlaan 800
2595 BN Den Haag
Postbus 16068
2500 BB Den Haag

Tel. algemeen:
(070) 333 30 11
header
Informatie cultuur
Passie voor gezondheidszorg
De Principles of Healthineers™ beschrijven onze bedrijfscultuur. De passie voor gezondheidszorg is wat ons bindt. Hoe we omgaan met klanten, wat onze kernwaarden zijn én hoe we continu willen blijven leren. De basis blijft een brede samenwerking. Van management tot nieuwe medewerker of stagiair. We kunnen immers alleen optimaal inspelen op de behoeftes van onze partners door te bouwen op ieders kennis en ervaring.
Bedrijfsfilm
Afstudeerrichting:
Automatisering/Internet, Commercieel/Verkoop, Consultancy/Advies, Financieel, HR/Training/Opleiding, Inkoop/Logistiek/Transport, Juridisch/advocatuur/notariaat, Management, Marketing/PR/Communicatie, Medisch/Zorg, Onderwijs/Onderzoek/Wetenschap, Techniek
Aantal vacatures op jaarbasis:
45
Aantal vacatures voor (pas) afgestudeerden Academici:
10

Deel dit bedrijf

Vacatures van Siemens Healthineers

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:Prinses Beatrixlaan 800
Postcode:2595 BN
Stad:DEN HAAG
Telefoon:+31703333011
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.