Snel zoeken

MediaMarkt Nederland

Bedrijfsprofiel:
MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!
Branche:
Detailhandel
Aantal medewerkers:
4500
Standplaats
Rotterdam
Contactgegevens
Team HR: 010 - 20 76 191
header
Informatie cultuur
Onze aanpak is het geheim voor ons succes en bestaat uit vier bouwstenen:

Alles kan
Bij MediaMarkt krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie zelf in te vullen. Hier hebben procedures & regels niet de overhand. Er is geen plafond, want als je echt wilt, dan kan alles.

Willen winnen
Onze mensen willen winnen. Bij MediaMarkt doen we dat als team. We zijn adrenaline-junkies met passie voor de business en rennen iedere dag opnieuw achter de bal aan om te scoren.

Gewoon lef
Bij MediaMarkt ben je ondernemer binnen een onderneming. Dat gaat niet vanzelf. We geloven in de waarde van jouw ideeën en hanteren een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Breng je ideeën tot uitvoering. Gewoon lef, noemen we dat.

Feestje bouwen
We bouwen een feestje met elkaar en met onze klanten. Zonder humor geen MediaMarkt. Lachen en plezier hebben, zit simpelweg in ons bloed. Heb je dit ook, dan voel je je bij MediaMarkt thuis. Een soort familie, maar dan net even anders.

Ontdek hieronder meer over onze bouwstenen!
Bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm
Carrière kansen
Finance & Controlling
Wij analyseren en verspreiden alle financiële data die aanwezig is binnen MediaMarkt. Wij meten de resultaten van MediaMarkt Benelux en vergelijken die met de targets: hoe is het resultaat ontstaan en wat is de verwachting voor de toekomst? De business gebruikt onze analyses en advies om afgewogen keuzes te maken voor bestaande en nieuwe plannen. Daarmee voorzien we de rest van de organisatie gevraagd en ongevraagd van advies!

IT
Wij beheren de IT-infrastructuur en het applicatielandschap van MediaMarkt. Wij ondersteunen en optimaliseren de bestaande businessprocessen. Wij spelen in op de wensen vanuit de business en helpen de hele organisatie vooruit door de ontwikkeling van een visie over ICT!

Marketing
Alle MediaMarkt campagnes komen uit onze koker. Deze maken we op basis van data en altijd met de wensen van onze klanten voor ogen. Hiermee zorgen we voor de vetste klantbeleving!

Supply Chain
Wij houden ons bezig met alle logistieke- en inkoopprocessen binnen MediaMarkt met als uitgangspunt een excellente klantbeleving.

HR
Een medewerker met behoefte aan verdere ontwikkeling of training? Een manager met een vraag over een medewerker? Bij ons kun je terecht. Wij binden en prikkelen alle medewerkers en zijn de business partner voor de verschillende afdelingen en vestigingen.

Digital
We signaleren trends op de markt en vertalen die naar de producten in onze webwinkel. We geven onze klanten online de beste winkelervaring!

Pricing & Data Science
Wij hebben twee focuspunten. Aan de ene kant zijn wij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het MediaMarkt prijsbeleid. Daarnaast ondersteunen we ook de breedte van de organisatie met data-gedreven oplossingen, gebruik makende van de nieuwste technieken en toepassingen binnen data-science.

Services, Solutions & Customer Experience
Met plezier werken we samen met de winkels, online en alle afdelingen in onze organisatie aan de juiste oplossing voor de klant om up-to-date te blijven

Buying & Category Management
De inkoopactiviteiten van Media Markt uitbouwen door middel van onderzoek en analyses. In samenwerking met de winkels verzorgen wij de inkoop van alle vestigingen!

Legal & Communicatie
Wij gaan voor 100% klanttevredenheid en onze klant zit intern. Ondersteuning nodig bij juridische zaken? Communicatie binnen de organisatie of naar buiten? Met ons specialisme zorgen wij voor een wow!
Afstudeerrichting:
Automatisering/Internet, Beleid/Bestuur/Staf, Design/Creatie/Journalistiek, Directie/Management algemeen, Financieel, Horeca/Detailhandel, HR/Training/Opleiding, Inkoop/Logistiek/Transport, Management, Marketing/PR/Communicatie, Overig

Deel dit bedrijf

Vacatures van MediaMarkt Nederland

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:Wilhelminakade 161
Postcode:3072 AP
Stad:ROTTERDAM
Telefoon:+31102076191
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.