Snel zoeken

VLC & Partners

Bedrijfsprofiel:
VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. We werken vanuit de drie stappen: Verkennen, Voorkomen en Verzekeren. Wij bedienen met 285 medewerkers heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement, pensioenadvies en zorg en verzuim beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.
Branche:
Banken/Financiële dienstverlening
Activiteiten van de organisatie:
In tijden van verandering zijn de ogen gericht op de toekomst. Bij VLC & Partners werken ongeveer 285 professionals op het gebied van Risk Management, Employee Benefits en Private Insurance. Met onze unieke totaalaanpak brengen wij risico’s van klanten in beeld en adviseren wij over deze risico’s in specifieke sectoren.

We richten ons voornamelijk op de grootzakelijke markt en op de welgestelde particulier. Daarbij ligt onze focus op het verkennen, het voorkomen en -waar nodig- het verzekeren van de risico’s. In onze manier van werken gaan wij altijd uit van onze vijf kernwaarden:

Inlevend: Wij zorgen dat we onze klanten écht begrijpen.
Vernieuwend: Wij kijken actief voor onze klanten vooruit.
Vindingrijk: Wij zoeken altijd naar de slimste oplossing.
Hoogwaardig: Wij zijn experts in onze sectoren.
Ondernemend: Wij gaan recht op ons doel af.
Afbeelding
Aantal medewerkers:
circa 285
Standplaats
Den Bosch & Den Haag
Bedrijfsfilm
Contactgegevens
VLC & Partners

Kantoor Den Bosch | Statenlaan 8, 5223 LA | Den Bosch

Kantoor Den Haag | Van Alkemadelaan 700, 2597 AW | Den Haag
Header
Interessant om te weten
Werken bij VLC & Partners

We zoeken collega’s die onze ambitie om te groeien verder vorm willen geven. Als medewerker van VLC & Partners weet je dat het bij ons niet alleen draait om verzekeringen, maar vooral om de klant en de wens en behoefte van die klant. Deze mag dan ook veel van ons verwachten: een uitzonderlijk goede service, de beste adviezen en passende producten.

Het risicomanagementvak is turbulent en van tijd tot tijd intensief. We vinden het belangrijk dat je een baan hebt die goed past is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Een organisatie waar je gelukkig bent, daarin zul je beter presteren en meer bereiken. Daar geloven wij in.

Gedrevenheid vinden wij belangrijk en wordt bij ons beloond; er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en onderscheidt zich met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen naast de 28 standaard vakantiedagen. Daarnaast hebben we een goede pensioenregeling en ruime reismogelijkheden door bijvoorbeeld gebruik te maken van een NS-Business Card.

Deel dit bedrijf

Vacatures van VLC & Partners

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:Van Alkemadelaan 700
Postcode:2597 AW
Stad:DEN HAAG
Telefoon:+31703022222
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.