Snel zoeken

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Bedrijfsprofiel:
Wij stimuleren ondernemend Nederland bij duurzaam, innovatief, internationaal en agrarisch ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zo wordt Nederland elke dag economisch sterker en duurzamer.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) voert opdrachten uit namens verschillende ministeries. Daarnaast werken we in opdracht van de regionale overheden en de Europese Unie.
Branche:
Overheid/Non-profit
Activiteiten van de organisatie:
Wij bieden ondernemend Nederland mogelijkheden voor groene groei, innovatie en internationaal ondernemen. Met financiële bijdrages, netwerken en kennis creëren we een goed uitgangspunt voor ondernemers. Hiermee komt ondernemend Nederland vooruit. RVO.nl ondersteunt ondernemerschap.

RVO.nl brengt beleid in praktijk en fungeert als de ogen en oren van opdrachtgevers. Wij bieden onze klanten producten en diensten aan zoals voorlichting, advies, wet- en regelgeving en hulp bij zakenpartners zoeken.

Ben jij die enthousiaste nieuwe collega die met ons wil werken aan een duurzaam, innovatief en internationaal Nederland?
Ga naar https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/zoekoporganisatie/RVO .
Aantal medewerkers:
3500
Standplaats
Assen, Den Haag, Deventer, Roermond, Utrecht, Zwolle
Contactgegevens
Prinses Beatrixlaan 2
2595 AL Den Haag

solliciterenRVO@rvo.nl
www.rvo.nl
header
Informatie cultuur
Gedreven medewerkers in een flexibele organisatie. Daar streven we naar en daar investeren we ook in. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en managers blijven leren en zich blijven ontwikkelen We zetten in op het toevoegen van waarde voor de medewerker én de organisatie en hebben het dan de balans tussen plezier en prestatie. Belangrijk daarvoor vinden we blijven leren en ontwikkelen, het vergroten van waar je goed in bent en het blijven werken aan een divers opgebouwd personeelsbestand binnen een inclusieve werkcultuur.
Afstudeerrichting:
Beleid/Bestuur/Staf, Financieel, Fiscaal, Inkoop/Logistiek/Transport, Juridisch/advocatuur/notariaat, Klantenservice/Callcenter/Receptie, Marketing/PR/Communicatie, Techniek
Aantal vacatures op jaarbasis:
60
Aantal vacatures voor (pas) afgestudeerden Academici:
25

Deel dit bedrijf

Vacatures van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:Prinses Beatrixlaan 2
Postcode:2595 AL
Stad:DEN HAAG
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.