Nieuwste vacatures
NIBC Bank N.V.
USP Marketing Consultancy B.V.
Advocatenkantoor Berkouwer & Elbertse
Gemeentelijke ombudsman
Aankomende evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen
Snel zoeken

Informatie Partners ErasmusTalent


Partners van ErasmusTalent onderkennen de uitdaging om de verwachtingen van afstuderenden en die van het bedrijfsleven goed en beter op elkaar af te stemmen.

Om dit te optimaliseren heeft ERBS hiertoe het Job Market Prep ontwikkeld. Een programma waarin studenten wegwijs worden gemaakt op de arbeidsmarkt. Lees meer over het Job Market Prep door op de link te klikken.

Partners van ErasmusTalent kunnen actief deelnemen aan het Job Market Prep. Een mooi moment om in een vroeg stadium in contact te komen met jong talent. Hen mede weg wijs te maken op de arbeidsmarkt, wat ze kunnen verwachten en hoe ze zich hierbinnen kunnen bewegen. Als onderdeel van Campus Recruitment van de organisatie.

Hiernaast biedt ErasmusTalent partners de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze in contact te treden met studenten vanaf het derde jaar van hun opleiding. Voor een baan, een stageplek of een traineeship. In een besloten omgeving hebben partners toegang tot de CV Database. Hier zijn alle gegevens van deelnemende Talenten te vinden.

Naast dit netwerk biedt ErasmusTalent de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een netwerk van HR Directeuren en Managers. De Universiteit organiseert een aantal zogenaamde ErasmusTalent Updates op jaarbasis om dit netwerk te activeren.

Wens je meer informatie of inzicht in de kosten die ErasmusTalent met zich meebrengt?
Zou je namens je organisatie als Partner willen opereren?

Neem dan contact op met: Arthur Rasenberg (06-43360080 / a.rasenberg@erasmustalent.nl ) of meld je direct aan via onderstaande button.

Aanmelden Partners
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.