Snel zoeken

Koole Terminals

Bedrijfsprofiel:
Onderdeel zijn van onze logistieke keten

De organisatie is opgericht door de familie Koole en begon ooit met één schip. Nu, 75 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in de tank opslag branche en spelen onze schepen een belangrijke rol in het bedienen van onze klanten. Ondertussen werken er meer dan 600 mensen bij ons en zijn wij groeiende. Wil jij onderdeel worden van onze logistieke keten en waarde toevoegen in onze dienstverlening richting onze klanten?
Branche:
Transport/Opslag/Distributie
Activiteiten van de organisatie:
Koole Terminals is een belangrijke speler in de logistieke keten. Met negen terminals in Nederland, Engeland, Polen en een vloot van 12 binnenvaart- en 3 zeeschepen zijn we een groeiende organisatie met een service verlenende en flexibele attitude. Klanten kunnen bij ons vloeibare lading opslaan in onze 100+ tanks van verschillende omvang, die veelal verwarmd kunnen worden. Dan moet je denken aan olie en vetten, waaronder eetbare-, plantaardige en minerale oliën, oleochemicals, non-hazardous chemicals en biodiesel.
Afbeelding
Aantal medewerkers:
600
Standplaats
Zaandam, Rotterdam, Nijmegen en Amsterdam
Bedrijfsfilm
Contactgegevens
T: 075-6812812
M: recruitment@koole.com
Header
Interessant om te weten
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam waar onder andere de afdelingen Shipping, Douane, Customer Service, Sales, ICT en HR te vinden zijn. Op onze Terminals in Rotterdam hebben we ook kantoorfuncties, daar vind je bijvoorbeeld de afdelingen Technische Dienst, Commercie, Douane, Customer Service, Operations. Als je bij ons op het kantoor werkt ben je ook een team met jouw collega’s die niet op kantoor werken maar die bijvoorbeeld op de Terminals en op onze schepen werken.

Wat Koole Terminals uniek maakt is dat wij opslag én transport aanbieden voor onze klanten. Met onze 12 binnenvaart- en 3 zeeschepen, vrachtwagens en locomotief kunnen wij onze klanten een breed scala van mogelijkheden aanbieden. Als je bij ons in de transport werkt ben je een belangrijke schakel tussen het product van de klant en de levering er van. Jij maakt onze logistieke keten compleet! Samen met jouw collega’s op de Terminals en op kantoor vorm je één team waar de klant centraal staat.

Koole Terminals heeft totaal negen terminals. Zes terminals in Nederland en drie terminals in het buitenland (Engeland en Polen). Klanten kunnen bij ons vloeibare lading opslaan in onze 150+ tanks van verschillende omvang, die veelal verwarmd kunnen worden. Dan kan je denken aan olie en vetten, waaronder eetbare-, plantaardige en minerale oliën, oleochemicals, non-hazardous chemicals en biodiesel.
Afbeelding
Carrière kansen
Werk aan jouw carrière bij Koole Terminals

Koole is een dynamische organisatie. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een sterk ‘wij’ gevoel. Je stapt makkelijk op iemand af en iedereen is altijd bereid om een ander te helpen. Dankzij de solidariteit, flexibiliteit en betrokkenheid van onze medewerkers staan wij bij onze klanten bekend om de hoge mate van kwaliteit en service van onze dienstverlening. Kom aan jouw carrière bouwen bij ons!

Vanaf de eerste dag ga je gelijk aan de slag en zien we je graag iniatief nemen. Het is hard werken bij Koole Terminals, maar ben je ambitieus en wil je graag doorgroeien? Dan kan dat bij ons! Wij investeren graag in jou. Wij zoeken daarom echte ondernemers die niets liever willen dan in actie komen en successen boeken!

Er zijn tal van medewerkers die bij Koole Terminals mooie carrière stappen hebben gemaakt en nog lang niet klaar zijn met leren en groeien bij ons! Kom jij er na een tijdje achter dat jouw ambitie toch ergens anders ligt dan gaan wij met jou kijken naar interne mogelijkheden. Zie jij mogelijkheden binnen het bedrijf om onze groei te realiseren? Wij staan open voor jouw ideeën. Kortom, je bent vanaf dag 1 onderdeel van de organisatie.
Afbeelding

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Sluispolderweg 67
Postcode:1505 HJ
Stad:ZAANDAM
Land:NL
Telefoon:+31756812812
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.