Snel zoeken

Over ErasmusTalent

ErasmusTalent is een online carrière platform gericht op studenten en afgestudeerden (alle studierichtingen) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Uitgangspunt is het bieden van activiteiten aan studenten en het vergemakkelijken van contact tussen student en (toekomstige) werkgevers .

Bedrijven en organisaties kunnen zich bij ErasmusTalent als Partner aansluiten en vacatures (banen, bijbanen, stages, traineeships en consultancy opdrachten) plaatsen.

Studenten kunnen zich op het platform aanmelden en reageren op de vacatures. Daarnaast biedt ErasmusTalent ook begeleiding en ondersteuning in de vorm van carrière-advies (CV/LinkedIn/video check, loopbaan advies, elevator pitch oefenen, sollicitatie advies en Job Market Prep workshops), inhousedagen en het verlenen van toegang tot tests, assessments. Verder geeft het platform een aantal tips en links, die studenten kan helpen bij de zoektocht naar passende vacatures, bij sollicitatiegesprekken, het beoordelen van een job offer en bij het voorbereiden van de volgende loopbaanstap. Zo biedt ErasmusTalent studenten en pas afgestudeerden kansen en mogelijkheden om de arbeidsmarkt succesvol te betreden.

Deelname aan de activiteiten is gratis voor alle studenten en afgestudeerden van de EUR.

Het platform wordt mogelijk gemaakt door ErasmusTalent Partners; bedrijven en organisaties, die samenwerken om startende professionals van de Erasmus Universiteit aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. 

Wil je je als Talent aanmelden voor de activiteiten en opgenomen worden in de CV database zodat Partners van ErasmusTalent je kunnen vinden en in contact kunnen komen met je voor een baan, een traineeship, consultancy opdracht of een stageplek? Meld je dan direct aan via onderstaande button.

AANMELDEN TALENTEN

Zou je namens je organisatie als Partner willen opereren?
Neem dan contact op met: Arthur Rasenberg (06-433 600 80 / a.rasenberg@erasmustalent.nl) of meld je direct aan via onderstaande button. 

AANMELDEN PARTNERS

ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.