Snel zoeken

Over ErasmusTalent

ErasmusTalent is een online carrière platform gericht op studenten en afgestudeerden op HBO/WO niveau. Uitgangspunt is het bieden van activiteiten aan studenten en het vergemakkelijken van contact tussen student en (toekomstige) werkgevers.

Bedrijven en organisaties kunnen zich bij ErasmusTalent als partner aansluiten en vacatures van banen, bijbanen, stages, traineeships tot aan consultancy opdrachten plaatsen.

Studenten kunnen zich op het platform registreren en reageren op de vacatures. Daarnaast biedt ErasmusTalent ook begeleiding en ondersteuning in de vorm van carrière-advies, zoals het checken van het CV, het LinkedIn profiel, een video check, maar geven wij ook loopbaan en sollicitatie adviezen, oefenen we een elevator pitch en bieden we regelmatig workshops aan. Daarnaast organiseren wij in samenwerking met onze partners ook inhouse dagen, verlenen wij toegang tot testen en assessments. Verder geeft het platform een aantal tips en links, die studenten kan helpen bij de zoektocht naar passende vacatures, bij sollicitatiegesprekken, het beoordelen van een job offer en bij het voorbereiden van de volgende loopbaanstap. Zo biedt ErasmusTalent studenten en pas afgestudeerden kansen en mogelijkheden om de arbeidsmarkt succesvol te betreden. De deelname aan de ErasmusTalent activiteiten is gratis voor studenten.

Het platform wordt mogelijk gemaakt door ErasmusTalent Partners; bedrijven en organisaties, die samenwerken om startende professionals aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. 

Wil je je als talent aanmelden voor de activiteiten en opgenomen worden in de CV database zodat de partners van ErasmusTalent je kunnen vinden en in contact kunnen komen met je voor een baan, een traineeship, consultancy opdracht of een stageplek? Meld je dan direct aan via onderstaande button.

REGISTREREN TALENTEN

Zou je namens je organisatie als Partner willen opereren? Neem dan contact op met Arthur Rasenberg via 06-433 600 80 of per mail via a.rasenberg@erasmustalent.nl of meld je direct aan via onderstaande button. 

REGISTREREN PARTNERS

ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.