Nieuw item
Job search

(Afstudeer) Stage Marketing Communicatie-dupliceren

Over Lely

Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in.

Dat begon ruim 70 jaar geleden met een droom van twee broers in Maassluis. Sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld. Met 1.600 gespecialiseerde professionals werken we constant aan nieuwe agrarische revoluties, met als doel, melkveehouden voor een volgende generatie (ook) interessant te maken.

Wat ga jij doen

Volg je een Masteropleiding Diergeneeskunde of Dierwetenschappen? Wil je meer weten over de invloed van stalautomatisering op de gezondheid en het welzijn van koeien? En ben je op zoek naar een afstudeeropdracht binnen een internationale omgeving? Dan is dit jouw kans om bij Lely af te studeren!

De Discovery 120 Collector van Lely is een zelfrijdende robot, die mest opzuigt in stallen met dichte vloeren. Op die manier is niet alleen een schonere vloer gewaarborgd, maar blijven ook de hoeven van de koeien schoner. Het doel van deze afstudeeropdracht is het verkrijgen van meer inzicht in de invloed van de Lely Discovery Collector op het optreden van besmettelijke klauwaandoeningen.

Je begint met literatuuronderzoek en het verzamelen van gegevens van onze klanten en Lely Centers in Europa en Noord-Amerika. Na een analyse van alle data vat je jouw bevindingen samen in concrete feiten en cijfers. Welk verschillen neem je waar tussen melkveehouders met een Discovery 120 Collector en melkveebedrijven waar de stal op een andere manier wordt gereinigd? Via de uitkomst van dit onderzoek beschikken de adviseurs van Lely over meer kennis en gegevens om melkveehouders te kunnen informeren over de toegevoegde waarde van de Lely Discovery 120 Collector.

Je gaat werken bij onze afdeling Farm Management, die verantwoordelijk is voor de afstemming van het productaanbod op de vraag vanuit de markt. Farm Management vervult een sleutelrol tussen het distributiekanaal en de afdelingen Support, Productie en Productontwikkeling.

Wat breng je mee?

Dankzij je kritische instelling en analytische vaardigheden ben je in staat om de benodigde informatie uit data te halen. Je bent nieuwsgierig en benadert gemakkelijk melkveehouders en andere afdelingen om alle informatie te verzamelen die je nodig hebt.

  • Je volgt een Masteropleiding Diergeneeskunde, Dierwetenschappen of een soortgelijke studie.
  • Je bent gedurende een periode van minstens 3 maanden 40 uur per week beschikbaar.
  • Je hebt een uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in het Engels; enige kennis van Duits is een pre.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je de mogelijkheid om af te studeren bij een van de meest innovatieve bedrijven in de melkveehouderij. Via intensieve contacten met Europese melkveehouders en andere internationale afdelingen van Lely, bouw je uitgebreide kennis van de Europese melkveehouderij op. Met de uitkomst van dit onderzoek, help je Lely met meer inzichten en feiten rondom de voordelen van de Lely Discovery 120 Collector ten aanzien van stalreiniging en diergezondheid.

Bovendien bieden wij jou:

  • een tegemoetkoming van € 400,00 per maand;
  • de mogelijkheid om in een appartement van het bedrijf te verblijven, als je te ver van onze Lely Campus woont;
  • een stageplaats vol uitdagingen, waarbij je kunt profiteren van een omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en groei worden gestimuleerd.

En ... last but not least, de Lely Campus heeft zijn eigen barista, die de allerbeste cappuccino's maakt met verse melk, rechtstreeks van de boerderij.

Location

Maassluis Op aanvraag

Company

Lely

07-07-2020 ErasmusTalent
(Afstudeer) Stage Marketing Communicatie-dupliceren
Lely
ErasmusTalent uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.