Nieuw item
Job search

Junior Finance Consultant-dupliceren

BAS: PERSOONLIJK & BETROKKEN

Business Control & Finance gaat over het registreren, analyseren en presenteren van financiële en bedrijfskritische data. Als Consultant lever je kennis én capaciteit om de belangrijkste financiële processen en bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Je hebt een rol in het optimaliseren en transparant rapporteren van de data over financiële en niet-financiële prestaties. Consultants van BAS zijn breed inzetbaar en kennen de financiële uitdagingen van nu én van de toekomst.

WAT GA JE DOEN?

Werken bij BAS Consultancy betekent ingezet worden op een grote diversiteit aan opdrachten en projecten binnen de expertises: Business Control, Finance Planning & Control, Data Analytics en Reporting, Project Control, Transactional Finance en Internal Control. Klanten waar jij voor gaat werken zijn o.a. Samsung, Tele2, Ikea, Accor, de NS, LUMC, Universiteit Leiden, Haagsche Hogeschool, Rijkswaterstaat en Hivos.
Dé manier voor jou om te ontdekken welke branche, cultuur en werkzaamheden het best bij je passen.

Als junior consultant sta je in de startblokken om in een korte tijd veel te leren en jouw carrière een vliegende start te geven. De eerste projecten staan in het teken jou een stevige financiële basis te bieden. Je leert alles op het gebied van crediteuren, debiteuren en grootboek- administratie.
Vanuit je Accounting rol krijg je de mogelijkheid om in een rap tempo door te groeien richting de rol van Assistent Controller en afhankelijk van je ambities leiden we je op tot Financial of Business Controller. Hoe snel jij groeit naar deze rol is aan jou!

Als junior consultant laat je je continue uitdagen door de diversiteit van je projecten. Je geniet van het aannemen van verschillende rollen, zoals die van financieel- , projectmedewerker en medewerker implementatie.

JOUW PROFIEL

Je bent een hoogopgeleide professional en in het bezit van bij voorkeur een Master diploma in financiële richting, talentvolle Bachelors zijn ook zeker welkom bij BAS.
Je wil voorop gaan in jouw vakgebied.
Je drive tot ontwikkeling maakt dat je wil groeien.
Je inlevingsvermogen overtreft de klant in hun verwachting.
Je beheerst de Nederlandse taal uistekend in woord en schrift.

DIT BIEDEN WIJ

Een goed salaris en werkgeverschap.
Een declarabele uren bonus en 140% uitbetaling van overuren.
Onbeperkt reizen met het OV of een leaseauto.
25 vakantiedagen, met daarbij extra 5 dagen niet-ziek bonus.
6000 EUR op jaarbasis te besteden aan de CIU.
Naast het opleidingsaanbod van de Creating Insights University, de mogelijkheid tot het behalen van een Master, RA, RC of RE opleiding.

Je komt in contact met een groot netwerk. Door de kennis en ervaring onderling uit te wisselen houden we elkaar scherp. Werken bij ons betekent werken in een informele en collegiale sfeer.

Location

Randstad Op aanvraag

Company

BAS Consultancy

07-04-2020 ErasmusTalent
Junior Finance Consultant-dupliceren
BAS Consultancy
ErasmusTalent uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.