Nieuw item
Job search

Medewerker KCC Private Insurance

Wie zijn wij

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. We werken vanuit de drie stappen: Verkennen, Voorkomen en Verzekeren. Wij bedienen met 285 medewerkers heel Nederland vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag. Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement, pensioenadvies en zorg en verzuim beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord.

Wat ga jij doen

In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor alle klanten die telefonisch of per mail contact opnemen. Je beheert de bestaande verzekeringsportefeuille op schadegebied en bouwt deze uit. Je adviseert de klant en brengt offertes uit om zo te komen tot het best passende resultaat. Het belang van de klant staat in alles wat je doet centraal.

Je maakt onderdeel uit van het Team Private Insurance, het team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het optimaal adviseren van klanten. Onze adviseurs begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Die kennis ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies. Ons doel? Hoewel bepaalde onzekerheden altijd zullen bestaan in een mensenleven, streven wij in samenwerking met de klant naar de best passende oplossing die aansluit op de persoonlijke omstandigheden.

Jouw kennis en expertise vanuit kunst is hier van toegevoegde waarde voor de klant. Je begrijpt wat het voor de klant betekent en wat het verhaal erachter is. Iedere collectie heeft een eigen verhaal en aan jouw de taak om dit ook inzichtelijk te maken. Je haalt je energie dan ook echt uit het contact met de mensen en rust niet tot je de juiste match hebt gevonden om het voor je klant te verzekeren.

Wie zoeken wij

VLC & Partners is op zoek naar authentieke collega’s die zowel hun passie voor het adviseren van particuliere klanten als hun professionaliteit verder willen ontwikkelen. Je bent klant- en resultaatgericht. Je beschikt over overtuigingskracht en je wil leren, zowel op commercieel vlak als vanuit je professie om op zeer natuurlijke wijze in te springen op de wensen van de klant. Daarnaast ben je in staat om goed overzicht te bewaren en de juiste prioriteit te stellen, dit met als doel om de klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Initiatief en ondernemerschap zijn voor jou belangrijke kwaliteiten. Innovatief denken en handelen zijn voor jou vanzelfsprekend.

De belangrijkste eisen op een rij:

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door een vakopleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • WFT Basis en WFT Adviseur Schade Particulier;
  • Kennis op het gebied van administratieve afhandeling bij verzekeraars.

Wat bieden wij

Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond; er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn brede doorgroeimogelijkheden. Bij VLC & Partners hechten we waarde aan pro-activiteit en de vrijheid van het individu. Het vak is turbulent en van tijd tot tijd intensief. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is marktconform en onderscheidt zich met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen naast de 25 standaard vakantiedagen.

Location

Den Bosch Op aanvraag

Company

VLC & Partners

05-08-2020 ErasmusTalent
Medewerker KCC Private Insurance
VLC & Partners
ErasmusTalent uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.