Nieuw item
Job search

Medewerker Senze TalentLab-duplicaat-duplicaat

De functie

Heb jij net jouw HBO diploma op zak en wil je aan de slag in de praktijk, maar ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan hebben wij de vacature waarin jij jouw talenten verder kan gaan ontwikkelen!

Wij zijn op zoek naar een energieke Junior Medewerker Geo, die zich op de afdeling Geo-informatie van deze Zuid-Hollandse gemeente verder wil gaan ontwikkelen in deze nieuwe rol. Jij staat er in de groei naar deze functie niet alleen voor, want vanuit ons Senze TalentLab helpen wij jou op weg om je deze rol volledig eigen te maken. Wij loodsen je, via onze kweekvijver voor jonge ambtenaren in spe, naar een vaste aanstelling bij deze gemeente door jou een jaar lang te begeleiden op zowel inhoud als soft skills.

De uitdaging
Nederland is op weg naar de samenhangende objectenregistratie (SOR), een nog te ontwikkelen uniforme registratie met basisgegevens over objecten in de fysieke werkelijkheid. Deze gegevens zijn nu verdeeld over verschillende Basisregistraties, onder andere Adressen en Gebouwen (BAG), Grootschalige Topografie (BGT) en Waardering Onroerende Zaken (WOZ). Dit levert knelpunten op. Het is de bedoeling dat de objectenregistratie zoals die nu in ontwikkeling is, meer samenhang brengt in het datalandschap rond fysieke objecten. Wij hebben bij deze gemeente voor starters een hele mooie en leerzame uitdaging!

Wat ga jij doen?
Begin van de dag ontvang je werklijsten waarin aangegeven is wat er moet worden gedaan m.b.t. de BAG, BGT en het Kadaster. Jij bent die werkdag zowel verantwoordelijk voor het verrichten van de werkzaamheden als achtervang voor de procesmanager en jouw directe collega’s. Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit toetsen, huisnummerbesluiten maken, het verwerken van BGT mutaties, telefoondienst en het behandelen van onjuistheden in de BRK. Tijdens de wekelijkse vakinhoudelijk overleggen deel jij jouw ervaringen en expertise.

Jij hebt, net als jouw collega’s, twee dagdelen per week beschikbaar om deel te nemen aan activiteiten die helpen de samenhangende objectenregistratie (SOR) verder te ontwikkelen. Denk aan databewust registreren, het beheren van 3D in de toekomst of serious gaming voor basisregistraties. En natuurlijk is er hierbij ook ruimte om zelf initiatieven aan te dragen!

Wat vragen wij?

Wij zoeken een Junior Medewerker Geo voor 32 tot 36 uur per week met de volgende achtergrond:

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Affiniteit met data gedreven werken
  • Gevoel voor IT, applicaties en automatisering
  • Analytisch sterk en in staat om dit om te zetten in praktische adviezen aan de opdrachtgever
  • Nieuwsgierig en onderzoekend van aard, je maakt gemakkelijk contact met andere mensen
  • Je hebt een grote drive om klussen te klaren en beschikt over de competenties: accuratesse, discipline en leergierig

Wat bieden wij?

Vanuit ons TalentLab faciliteren wij ambitieuze nieuwkomers die weinig tot geen ervaring hebben bij de overheid en ambtenaren die een switch willen maken. Met het Senze TalentLab bieden we een totaalpakket van cursussen, training ‘on the job’ en coaching om binnen een jaar klaar te staan als de ambtenaar 2.7 en te voldoen aan de VTH-kwaliteitscriteria 2.2. Na het begeleidingstraject treed je in dienst bij de gemeentelijke opdrachtgever.

Wie zijn wij

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze
Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn een eigenzinnig trainings- en adviesbureau dat non-profit organisaties ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering.

Location

Den Haag Op aanvraag

Company

Senze

22-01-2021 ErasmusTalent
Medewerker Senze TalentLab-duplicaat-duplicaat
Senze
E-Mail:
ErasmusTalent uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.