Nieuw item
Job search

Medewerker Senze TalentLab-duplicaat

De functie

Senze is voor een van haar opdrachtgevers in Noord-Holland op zoek naar een energieke Casemanager van de toekomst, die op innovatieve en proactieve wijze deze gemeentelijke organisatie kan ondersteunen. Vanuit het Senze TalentLab word je begeleid en getraind om je te ontwikkelen naar de rol van Casemanager Wabo.

Wat ga jij doen?
Je bent graag ‘eigenaar’ van omgevingsvergunning aanvragen en levert samen met collega’s een bijdrage aan de ontwikkeling van een locatie of gebied. Je hebt zelfstandig de regie over het hele proces en voert delen daarvan ook zelf uit. Je onderzoekt, herkent en begrijpt de dwarsverbanden in de omgevingsvergunning aanvragen. Je beoordeelt aanvragen op ontvankelijkheid en toetst deze aan relevante wetten, beleidskaders en regelingen. Je houdt daarbij rekening met adviezen van deskundigen ten behoeve van het besluit. Je brengt alles samen, weegt de belangen en draagt zorg voor het uiteindelijke besluit (verlenen of weigeren van de vergunning).

Als Casemanager Wabo van de toekomst ben je van A tot Z betrokken bij het proces. Gezien de aard van de aanvragen (complexiteit, politieke/maatschappelijke impact en risico’s) zal afstemming met interne en/of externe vakspecialisten en andere relevante partijen meer regel dan uitzondering zijn.

Gedurende het jaar krijg je ‘on the job’ begeleiding. Je hebt met Senze een sparringpartner die jou begeleidt op inhoud, houding en gedrag.

Wie ben jij?

Wij zoeken een Casemanager van de toekomst voor 36 uur per week met de volgende achtergrond:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur Planologie, Algemeen Recht, Bestuursrecht, Bouwkunde en/of Bestuurskunde
  • Analytisch sterk en in staat om dit om te zetten in praktische adviezen aan de opdrachtgever
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een enthousiaste, collegiale houding
  • Proactief, energiek en resultaatgericht
  • Een gedrevenheid om in het publieke domein te excelleren
  • Leergierig en de bereidheid om ook in de avonduren bijscholing te volgen

Wat bieden wij

Vanuit ons TalentLab faciliteren wij ambitieuze nieuwkomers die weinig tot geen ervaring hebben bij de overheid en ambtenaren die een switch willen maken. Met het Senze TalentLab bieden we een totaalpakket van cursussen, training ‘on the job’ en coaching om binnen een jaar klaar te staan als de ambtenaar 2.7 en te voldoen aan de VTH-kwaliteitscriteria 2.2. Na het begeleidingstraject treed je in dienst bij onze gemeentelijke opdrachtgever in Noord-Holland.

Wie zijn wij

People make Senze, dát is het uitgangspunt in onze dienstverlening. Senze is een jong en eigenzinnig adviesbureau dat mens, organisatie en oplossing op eigen’ wijze verbindt op het gebied van Advies & Onderzoek, Training & Coaching en Interim Dienstverlening. Onze focus ligt daarbij op de expertises Omgevingsrecht, Omgevingswet, Veiligheid & Bijzondere Wetten en Mens & Organisatie.

Location

Noord Holland Op aanvraag

Company

Senze

22-01-2021 ErasmusTalent
Medewerker Senze TalentLab-duplicaat
Senze
E-Mail:
ErasmusTalent uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.