Darwin IT

GROW WITH A SMART TEAM, ZET JE CARRIÈRE IN FORWARD DRIVEBij Darwin-IT groei je als kool. Jouw ideeën helpen onze klanten om slimme oplossingen te bouwen en wij helpen jou. Hoe? Door jouw technische vaardigheden te vergroten en je te leren die toe te passen, maar ook door jou als persoon te laten ontwikkelen tot IT-professional in de Oracle/Java wereld.

 Met onze diepgaande Oracle en Java expertise en brede IT-kennis helpen we onze klanten om de juiste technologische keuzes te maken en ondersteunen we hen bij de implementatie ervan. Of het nou gaat om migratie naar de cloud, ontwikkelen van een low-code applicatie of het koppelen van een app aan het back-office systeem, Darwin verzorgt het. De sfeer is informeel, betrokken en professioneel. Kennisontwikkeling en inzet op technisch uitdagende projecten zijn bij ons vanzelfsprekend. Onze opdrachtgevers zijn vaak grote bedrijven en instellingen met complexe systemen of leveranciers van grote op Oracle gebaseerde maatwerk-toepassingen. 

Met onze zelf ontwikkelde planningsapplicatie PLATO timmeren we hard aan de weg bij hogeronderwijsinstellingen. De dynamiek van het in de markt zetten van een product, het doorontwikkelen en ondersteunen daarvan, en het beheren van een cloud omgeving daarvoor, maken dat er ook binnen Darwin-IT altijd interessante vraagstukken spelen. Graag komen we met jou in gesprek over welke rol het best bij jou past.

 
IT

Amersfoort

10-15 medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


Low-code applicatie ontwikkeling, Cloud oplossingen, integratie, training, Oracle licentie advies


 


Carriere


Wil jij je talent ontplooien en je passie volgen? Met het Darwin Young Talents programma leg je een uitstekende basis voor een mooie carrière in de IT. Darwin leidt je op in Oracle/Java technologie en besteedt ruime aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Jij bent ons uitgangspunt! Wij helpen je op weg in een uitdagende functie waarin je je snel kunt ontwikkelen tot volwaardig IT-professional. Interesses

Automatisering/IT

User Experience Design

Talenten

Creativiteit (Intellectueel)

Omgevingsbewustzijn (Intellectueel)

Ondernemerschap (Ondernemen)

Meer

Vacatures

Junior/Medior APEX ontwikkelaar

Amersfoort

Bekijk vacature

Traineeship low-code applicatie ontwikkelaar

Amersfoort

Bekijk vacature