Terug naar overzicht

Euro Caps


Werken bij Euro Caps. Het draait om jou. Elke dag weer.

Wil jij aan de slag voor een werkgever die jou centraal stelt? Euro Caps is een organisatie waar ondernemerschap en het ontwikkelen van jouw talenten voorop staan. Met onze ambitie zijn we in korte tijd de grootste wereldwijde speler geworden in private label single serve koffie producten. Ben jij ook zo gedreven?

Branche

Food

Email

social@euro-caps.nl

Locatie

Rotterdam

Adres

Mijestraat 35

Postcode

3044 CE

Wereldleider in Private Label capsules

In 2012 was de markt klaar voor private label koffie capsules voor Nespresso® machines. Wij hebben toen met een energiek team de kans gegrepen en hebben een prachtige organisatie gebouwd. In onze eerste fabriek in Rotterdam maken we met ruim 450 collega’s dagelijks zo’n 3 miljoen Nespresso® compatibele capsules. Op onze tweede locatie maken we vanaf 2016 Dolce Gusto® compatibele capsules.

Euro Caps heeft tientallen jaren aan expertise in huis over koffie en het verpakken ervan in capsules. Dat is een complex proces waarbij stevige kennis nodig is van de gehele keten van inkoop tot de logistiek richting onze klanten.

Inmiddels zijn wij internationaal de leidende partij en leveren we onze capsules wereldwijd in bijna 40 landen en dat aantal groeit hard. Dit realiseren we doordat iedereen in onze organisatie focus heeft op topservice aan de klant en het leveren van het best mogelijke product. Op deze manier garanderen we de perfecte koffiebeleving voor de consument.Branche:

Food

Activiteiten van de organisatie

300 capsulehelden

Onze medewerkers zijn specialisten in koffie én verpakkingen

Top Employer

Sinds 2019 trotse drager van dit certificaat

30 quality checks per dag

Blends van het hoogste niveau

Gemiddeld 10 audits per jaar voor kwaliteitsnormen

Wij voldoen aan de criteria van vele certificeringen en ontvangen regelmatig awards voor de kwaliteit van onze producten.

Eigen Academy voor in-house trainingen

Aandacht aan het opleiden van onze collega’s zowel op gebied van koffiekennis als (door)ontwikkeling binnen het eigen vakgebied

Continu doorontwikkelen van eigen capsules

Constante focus op innovatie (betere houdbaarheid, verfijnde maaltechnieken en ontwikkeling nieuwe producten)Aantal medewerkers

Capsulehelden: Ruim 300 energieke en enthousiaste collega's

Locatie

Rotterdam

Waar we voor staan

Jij bent ons kapitaal

Bij Euro Caps investeren we veel in onze mensen. Elke dag een stukje beter en elke dag een stukje verder.

Dienend Leiderschap

Wij geloven zeer sterk in het frietzak model. Alles is er op gericht om de operatie op de werkvloer zo goed mogelijk te laten functioneren.

Opleiding & Ontwikkeling

Wij investeren bovengemiddeld in opleiding en training, want wij willen het beste uit jou halen.

Respect voor elkaar

In ons dagelijks werk willen we graag op een positieve en opbouwende manier met elkaar bezig zijn. We werken daarom met onze cultuurwaarden O.P.E.N.: Ondernemend, Partnerschap, Eigenzinnig en Nu.

Informele werksfeer

Ondernemen is bij ons gewoon doen. We genieten van een tikje lef en laten iedereen in zijn of haar waarde.

Oog op resultaat

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. De welbekende uitspraak van Pippi Langkous maar ook kenmerkend voor Euro Caps. We streven allemaal hetzelfde doel na en verliezen het resultaat niet uit het oog.

Er zijn geen vacatures gevonden