Exact

Werken bij Exact betekent werken aan de meest innovatieve bedrijfssoftware. Met passie en ondernemerschap ontwikkelen onze ruim 2.000 ambitieuze professionals oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. Dat doen we sinds 1984.Destijds waren we een van de eersten die bedrijven hielpen automatiseren. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot expert op de internationale markt voor bedrijfssoftware, met een focus op Nederland, België en Duitsland. We combineren de energie van een start-up met de stabiliteit van een multinational, zo gaan we elke dag weer voor groei.  

 


Exact ontwikkelt bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. Met een team van ruim 2.000 ambitieuze professionals werken we dagelijks aan innovatie om van meerwaarde te zijn voor onze klanten. Onze cloud oplossingen automatiseren bedrijfsprocessen: van financiën tot HR en van logistiek tot projectmanagement. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen nemen en verder groeien. Inmiddels vertrouwen ruim 550.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op onze software. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1984 in Delft, gaan we zelf ook elke dag voor groei: voor onze klanten, onze collega’s en de samenleving. Daarom staat verantwoord centraal in onze manier van werken. We streven ernaar een diverse en inclusieve werkomgeving te creëren, waarin iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. Bovendien doen we zaken met respect voor elkaar, het milieu en de maatschappij. Alleen zo kunnen we op lange termijn van waarde zijn. 

 
Bedrijfssoftware

Delft (hoofdkantoor), Utrecht, Eindhoven, Zwolle

> 2.000 medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


Onze cloud software automatiseert bedrijfsprocessen: van financiën tot HR en van logistiek tot projectmanagement. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Met branchespecifieke oplossingen voor accountancy, handel, horeca, zakelijke dienstverlening, productie en bouw, kunnen we bedrijven en hun accountants bovendien heel gericht werk uit handen nemen.Gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij de ontwikkeling van onze software. Via ons open en geïntegreerde business platform bieden we samen met onze partners een uitgebreid portfolio softwareoplossingen. Klanten hebben er keuzevrijheid en kunnen eenvoudig apps koppelen die belangrijk zijn voor hun specifieke bedrijfsprocessen. Zo kunnen zij hun ambities waarmaken en blijven groeien, nu én in de toekomst. 

 


 


Carriere


Stap in de wereld van Lifelong LearningWerken bij Exact betekent werken aan de meest innovatieve bedrijfssoftware, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling en die van ruim 2.000 collega’s. Want samen leveren we elke dag een unieke bijdrage aan de toekomst van onze klanten, onszelf én elkaar. 

Bij Exact bepaal je zelf de koers van je carrière en kun je jouw talenten optimaal ontwikkelen. Of je nu aan je eerste baan begint of al jarenlang ervaring hebt; je bent nooit uitgeleerd. Naast persoonlijke ontwikkeling en hard werken is er veel ruimte voor sociale betrokkenheid en plezier, want bij Exact houden we óók van een goed feestje. 

Je werkt bij Exact met collega’s van alle nationaliteiten, leeftijden, geaardheden, culturen en religies. Van ondersteunde krachten tot directieleden; iedereen leert hier van elkaar. Ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden zit je goed bij ons. In ruil voor je inzet ontvang je een mooi salaris, 13e maand en vakantietoeslag. Je krijgt 27 vakantiedagen, en in je eerste jaren bouw je nog tot 5 extra vrije dagen op. Tot slot mag je van ons 3 dagen per jaar communitywerk doen. Gewoon, omdat we vinden dat een betere wereld bij onszelf begint!

 Interesses

Accountancy

Accounting

Accountmanagement

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Samenwerken (Communicatie)

Meer

Vacatures

Business Controller

Delft

Bekijk vacature

Junior Support Engineer Cloud

Amsterdam

Bekijk vacature

Business Development Representative Telemarketing

Delft

Bekijk vacature

Inside Sales Representative

Delft

Bekijk vacature

Customer Support Professional

Delft, Utrecht, Eindhoven, Zwolle

Bekijk vacature

Compliance and Operations Specialist Ethical Policy

Delft

Bekijk vacature

Account Manager Accountancy

Delft

Bekijk vacature