Metis IT

Kom ons team versterken als architect of technisch specialist. Of gewoon als vakidioot. Dat zijn we uiteindelijk allemaal: een team boeiende en inspirerende mensen. IT moet mensen ondersteunen: in hun hele leven, en vooral bij hun werk. Door onafhankelijk te adviseren, met passie te begeleiden en deskundig te ontwerpen én realiseren, zorgen wij voor de veilige, flexibele en effectieve IT infrastructuur die dit mogelijk maakt. Dat doen we vol enthousiasme voor grote organisaties in Nederland. 

Kom ons team versterken als architect of technisch specialist. Of gewoon als vakidioot. Dat zijn we uiteindelijk allemaal: een team boeiende en inspirerende mensen. 

Bij Metis IT werken wij met een jaarbudget waaruit je zelf mag bepalen hoeveel salaris je wilt ontvangen, wat voor auto je wilt rijden en welke middelen je wilt gebruiken voor je werk. Heb je zelf een mooi idee over de inzet van je budget? Iets waar wij nog niet aan gedacht hebben? Leuk! Verras ons en samen kijken we wat mogelijk is. We denken niet in hokjes, maar voelen ons beter thuis in ‘out-of-the-box thinking’. 

Onze kernkwaliteiten: 

We zijn onafhankelijke adviseurs. We hebben uitgebreide ervaring met alle relevante IT-systemen en stellen datgene voor dat het beste is voor onze klant, niet om een provisie te ontvangen van een leverancier. 

We zijn trotse specialisten. We schamen ons er niet voor: we houden van techniek. En dan vooral techniek die werkt voor mensen. Wij zorgen ervoor dat het doet wat het moet doen, zodat onze klant er geen zorgen over heeft. 

We zijn bouwers met lef. We durven nieuwe technologie te implementeren. Onze diepgaande kennis stelt ons in staat weloverwogen en vooruitziende keuzes te maken. En we leveren wat we beloven. 

We zijn recht door zee. We zeggen waar het op staat. Punt. 
IT Consultancy

Rotterdam

25 Collega’s. Klein team, grote impact.

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie
 


CarriereInteresses

Automatisering/IT

Business Development

Software development

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Inzet (Motivatie)

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever