Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Je krijgt bij Mogelijk de kans om te werken in een super innovatieve omgeving. Je werkt samen met ambitieuze collega’s en kunt genieten van moderne faciliteiten op ons kantoor in Breukelen. Naast hard werken, maken we tijd voor gezamenlijke lunches, kun je sporten en zijn er gezellige borrels.

 


Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen kunnen vastgoedbeleggers en ondernemers hun bedrijfspand, beleggingspand, kantoor, winkel- horecapand of agrarische grond financieren. Maar ook transformaties, projecten en nieuwbouw. Zolang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren. Mogelijk financiert vastgoed in heel Nederland: van grote stad tot kleine kern. Het denken in oplossingen zodat de financiering wél en snel tot stand kan komen zit in het DNA van Mogelijk.

 Banken/Financiële dienstverlening / Makelaardij/Vastgoed

Breukelen

120 medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


Wij bieden zakelijke vastgoedfinancieringen aan ondernemers en vastgoedbeleggers, maar dan anders. We maken processen graag makkelijk en, nog belangrijker: wij maken ondernemers en vastgoedbeleggers blij.

 


 


Carriere


Bij Mogelijk kun je starten, blijven leren, jezelf ontwikkelen, doorgroeien naar andere functies en doen waar je goed in bent. En dat allemaal binnen een gastvrije organisatie met vriendelijke collega’s die elkaar helpen om samen tot een maximaal resultaat te komen.

 

Mogelijk & verantwoord ondernemen

Hard werken en geld verdienen maar ook iets terugdoen voor de maatschappij, dat vinden we belangrijk. Wij steunen jaarlijks onze drie vaste goede doelen. Maar we werken ook in een energiezuinig pand met 250 zonnepanelen en een warmtepomp.Wat je bij ons krijgt

Elke dag zet jij net dat stapje harder om klanten blij te maken. Maar wat krijg je ervoor terug? Een open en innovatieve werkomgeving, een ambitieus en mensgericht team, een mooi kantoor in Breukelen (direct naast station en A2). Maar ook: 2x per week een heerlijke lunch, gezamenlijke borrels en feestjes en samen sporten. Uiteraard: een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding voor OV of op basis van kilometers. En: ruim vijf weken vakantie per jaar, of meer in overleg! Mogelijkheid om te werken in een succesvol en groeiend bedrijf. Je krijgt volop kansen om je te ontwikkelen.Interesses

Automatisering/IT

Customer Support

Financieel

Meer

Talenten

Flexibiliteit (Emotioneel)

Focus op details (Management)

Groepsgericht leidinggeven (Management)

Meer

Vacatures

Vastgoedspecialist

Breukelen

Bekijk vacature

Traineeship Vastgoedfinanciering

Breukelen

Bekijk vacature

Stage bij Mogelijk

Breukelen

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Breukelen

Bekijk vacature

Klantmanager

Breukelen

Bekijk vacature

Junior Laravel Developer

Breukelen

Bekijk vacature

Intern Accountmanager

Breukelen

Bekijk vacature

Hypotheek Acceptant & Underwriter

Breukelen

Bekijk vacature