OGD ict-diensten

Wij zijn ruim duizend ambitieuze en hoogopgeleide ict’ers met plezier in ons werk en liefde voor techniek. We weten wat we kunnen en zijn ervan overtuigd dat wij de toekomst hebben. We lopen altijd voorop en hechten veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit alles doen we in een losse, ontspannen sfeer. We hebben het liefst zo min mogelijk regeltjes en er is altijd ruimte voor een lolletje.


OGD ict-diensten begon in 1987 als een groep van vijf studenten op een zolderkamer in Delft. Ict heette nog “automatisering,” Microsoft lanceerde Windows 2.0 en Google-oprichter Sergey Brin was een puistige puber. Als bijverdienste verwisselden ze geheugentapes van mainframes, toen nog onder de naam Operator Groep Delft. Tegenwoordig zijn we met meer dan duizend OGD’ers verspreid door heel het land. We hebben vestigingen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Enschede en Utrecht en houden ons bezig met ict in de breedste zin van het woord. Wij zijn altijd anders geweest. Mensen flexibel inzetten om problemen op te lossen, dat is onze kracht. Nog steeds, na ruim 30 jaar, blijven we trouw aan onszelf. Nog steeds zijn OGD’ers slimme, enthousiaste techneuten die strijden voor de perfecte werkplek, de hulpvaardigste servicedesk en de meest stabiele infrastructuur. Daarnaast heeft OGD softwareontwikkeling en BI in huis. Nog steeds hebben we een ongedwongen cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. We stoppen niemand in een hokje.Informatietechnologie en services

Delft

1200 medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, end-user management en software-ontwikkeling. Dat doen we in de vorm van outsourcing, projecten, advies en ict-professionals.Bij OGD zijn we eerlijk en willen we altijd blijven leren. We zijn inventief en maken samen lol. Al ruim 30 jaar lang.


 


Carriere


Bij OGD kun je heel breed worden ingezet, afhankelijk van je eigen vaardigheden en voorkeuren. We bieden bijbanen zoals bijvoorbeeld werkplekbeheerder, floorwalker en helpdeskmedewerker (van eerste- tot derdelijns). Aan de hand van ons uitgebreide cursusaanbod kun je jezelf ontwikkelen in de vele richtingen die de ict rijk is en zo ook steeds interessantere klussen gaan doen. Daarnaast is het best wel heel gezellig: veel uitjes, borrels en feesten! Ook al gaat dat er in coronatijd natuurlijk anders aan toe. Nu organiseren we drive-in bioscopen en bijvoorbeeld digitale Locktoberfest borrels.

Na je afstuderen is er écht de mogelijkheid om door groeien: De volledige directie van OGD is begonnen met een bijbaan en samen met hen ruim 60% van onze professionals.


Interesses

Automatisering/IT

Software development

Software Engineering

Meer

Talenten

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Probleemanalyse (Intellectueel)

Resultaatgerichtheid (Motivatie)

Meer

Vacatures

Traineeship IT

Delft

Bekijk vacature

IT Servicedesk Medewerker avond-, weekend- en nachtdienst

Delft

Bekijk vacature

IT Servicedesk Medewerker

Delft

Bekijk vacature

Bijbaan in de IT

Landelijk

Bekijk vacature