Omgevingsdienst Midden-Holland

‘’Wil jij een baan die er toe doet? Dan is een baan bij de ODMH iets voor jou. Wij willen samen de wereld mooier maken. Zodat inwoners en ondernemers, nu én in de toekomst in een veilige, duurzame en gezonde omgeving kunnen wonen en werken.’’ De Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) draagt bij aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. Dit doen wij door milieutaken in de hele regio en bouw- en woningtoezichttaken in een gedeelte ervan uit te voeren in opdracht van de aangesloten gemeenten in Midden-Holland en de provincie Zuid-Holland.Het gebied waar de ODMH in opereert heeft circa 350.000 inwoners, ruim 12.500 bedrijven en is verdeeld over zes gemeenten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en zijn sinds juni 2011 ISO 9001 gecertificeerd.

 Semi-overheid (omgevingsdiensten)

Gouda

220 medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


De basistaken van de ODMH omvatten vergunningverlening, toezicht en handhaving van milieuregels, bouw- en woningtoezicht en advisering, ontwikkeling en uitvoering van duurzaamheidsbeleid. De ODMH adviseert de regiogemeenten ook over milieuaspecten bij ruimtelijke plannen.

 


 


Carriere


Een baan bij onsWij verwelkomen graag nieuwe collega’s die onze teams komen versterken!Werken bij ons betekent werken in een jonge en ambitieuze organisatie met goede en flexibele arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een interessant takenpakket. Ben jij een vroege vogel, begin je liever iets later, of wil je je kinderen graag naar school brengen? Geen probleem, naast flexibele arbeidsvoorwaarden werken we ook met flexibele werktijden en werkplekken.Bij de ODMH vinden we het ook van belang dat onze jonge professionals elkaar weten te vinden. Daarom is Young ODMH (YO) sinds april 2019 een feit. YO is een platform voor jonge ambtenaren die werkzaam zijn bij de ODMH. YO biedt onze jonge professionals (tot en met 35 jaar) de mogelijkheid om gezamenlijk te werken aan hun ontwikkeling zowel persoonlijk als professioneel. Interesses

Bedrijfskundig

Beleid en advies

Bouwkunde

Meer

Talenten

Delegeren (Management)

Focus op details (Management)

Groepsgericht leidinggeven (Management)

Meer

Vacatures

Junior adviseur geluid

Gouda

Bekijk vacature