Pantar

Pantar is een gewoon bedrijf met bijzondere medewerkers. Bij Pantar geloven we dat iedereen talenten bezit om te kunnen werken. Als grootste sociaal ontwikkelbedrijf in de regio Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in de begeleiding en ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 


Pantar is het grootste sociaal ontwikkelbedrijf in de regio Amsterdam en Diemen. Aan ruim 3000 collega’s met een arbeidsbeperking bieden wij werk, begeleiding en veel aandacht voor hun ontwikkeling.Werken bij Pantar is werken bij een gewoon bedrijf met bijzondere medewerkers. Bij Pantar geloven we namelijk dat iedereen waarde heeft. Het maakt niet uit waar je in gelooft, hoe oud je bent, of je een arbeidsbeperking hebt, waar je vandaan komt en op wie je valt. We zijn vooral geïnteresseerd in jouw bijdrage aan onze doelstellingen.
Non-profit/ overheid 

Diemen

3000+ medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


Bij Pantar creëren wij waarde in werk. We helpen mensen hun eigenwaarde te vergroten en leveren maatschappelijke waarde door mensen op te vangen die zonder deze leer- en werkplek buiten de boot dreigen te vallen. Door het verrichten van betaald werk leveren onze medewerkers een bijdrage aan de economische waarde van Pantar. Werk waar inkomen en waardering tegenover staat.Wat je functie ook is, je zorgt er direct of indirect voor dat een ander kan (leren) werken.  Werken op een plek waar stappen vooruit soms weer gevolgd worden door een stap terug, vraagt om toewijding en soms geduld. Maar als jij denkt in mogelijkheden en kansen, dan geven wij je de ruimte om lef te tonen en initiatief te nemen. 


Carriere


Bij Pantar werk je aan groei van medewerkers. Het is onze overtuiging dat we zelf groeien, door een ander te zien groeien. Van werkbegeleider tot communicatieprofessional of HR-medewerker, en van financial tot IT-specialist. Leren en professionaliseren vinden wij belangrijk. Daarom krijgen medewerkers in staf- en begeleidingsfuncties bij ons veel mogelijkheden om te werken aan hun eigen persoonlijke groei en ontwikkeling.Intern hebben we een uitgebreid trainingspakket en kennissessies waar je aan kunt deelnemen. Heb je extra kennis nodig voor het uitvoeren van je functie? Dan is dat altijd bespreekbaar, ook naast je eigen persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast spring je bij Pantar meteen in het diepe, waardoor je on the job jezelf zeker gaat ontwikkelen. Al deze kennis en ervaring kun je inzetten om intern door te stromen. Interne medewerkers hebben altijd voorrang wanneer er vacatures ontstaan. Interesses

Arbeid- & organisatie

Arbeidsrecht

Bedrijfskundig

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Assertiviteit (Communicatie)

Focus op details (Management)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever