People & Payment

People & Payment is een dienstverlener die bedrijven met medewerkers helpt en ontzorgt. Denk hierbij aan salarisverwerking, HR en verzuimbegeleiding. Bij ons kun je rekenen op korte lijnen en een gezonde dosis klantgerichtheid. Onze teams werken zelf organiserend, waarbij medewerkers veel vrijheid krijgen maar veel verantwoordelijkheid wordt verwacht. 

Zoek jij een nieuwe uitdaging in een team van hechte collega’s? Waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een salarisprofessional en waar je zelf je werktijden en werkplek mag bepalen. Ben jij daarnaast een teamplayer die graag bijdraagt aan de beste oplossing voor de klant? Zoek dan niet verder… 

 


People & Payment is een vooruitstrevende full service dienstverlener voor bedrijven met personeel (mkb). Onze focus ligt op het volledig ontzorgen van werkgevers bij salarisverwerking, verzuimbegeleiding en HR. Wij zijn een klantgerichte organisatie met korte lijnen. Met een team van specialisten en de inzet van de modernste online software ontzorgen we bedrijven en overtreffen we continu de verwachting. Momenteel bedienen wij circa 2.000 bedrijven vanuit onze kantoren in Berkel en Rodenrijs, Amsterdam en Zwolle.

 HR

Berkel en Rodenrijs

30 medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


HR & salaris services, arbodienstverlening, verzekeringen.


 


Carriere


People & Payment bestaat uit 30 enthousiaste professionals met verschillende disciplines. Van salarisadministrateur, casemanager, verzekeringsadviseur tot arbeidsjurist. In het team staan de kernwaarden van ‘overtref verwachtingen’, ‘samen’ en ‘kwaliteit’ centraal. Je wordt als trainee opgeleid tot een waardig professional binnen jouw vakgebied. 

 


Interesses

Arbeid- & organisatie

Arbeidsrecht

Automatisering/IT

Meer

Talenten

Flexibiliteit (Emotioneel)

Focus op details (Management)

Integriteit (Motivatie)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever