Turner

Wij zijn Turner, dé specialist in strategie-executie. Samen met de organisatie een nieuwe strategie realiseren, daar gaan we voor. Het beste strategie-adviesbureau en de hoogste klanttevredenheid volgens onafhankelijk onderzoek van de MT1000 onder zakelijke beslissers in 2020 en 2021! Samen presteren op het hoogste niveau en veel ruimte voor jouw ontwikkeling. Wil jij vanaf dag één groeien als consultant? Welkom bij Turner!


Onze visie is dat resultaat voor alle belanghebbenden alleen duurzaam is door de combinatie van inhoudelijke oplossingen (‘hard’) en impactvol verandermanagement (‘zacht’). Daarbij zijn de doelstellingen van de organisatie leidend in alles wat we doen. 

Elke opdracht die Turner ondersteunt heeft een business case. We realiseren financiële en operationele prestatieverbeteringen. 

We brengen daarbij actie, expertise en best practices in. Deze hebben een directe impact op zowel top-line als bottom-line vraagstukken. In coproductie met de organisatie. Daardoor verbetert de slagkracht in strategie-executie. 

 Advies/Consultancy 

Leusden

50 medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


We hebben ons gespecialiseerd in een duidelijke set aan expertisegebieden en sectoren. We werken voor het onderwijs, de gezondheidszorg, de financiële dienstverlening, de publieke sector. Sectoren van maatschappelijk belang en dat motiveert ons elke dag. 

Onze specialisten zijn oprecht betrokken professionals, met kennis van het vak en de sector. Zij brengen niet alleen hun expertise in, maar ook een flinke dosis lef, creativiteit en inlevingsvermogen. Samen bedenken we onverwachte en innovatieve oplossingen. En alleen zo realiseren we duurzame prestatieverbeteringen voor alle betrokkenen. Sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren, wij maken het waar. 

 


 


Carriere


Starten bij TurnerStarten bij Turner betekent altijd samenwerken in kleine teams met ervaren collega’s en mensen van de klant. Jouw Turner collega’s zijn betrokken, nieuwsgierig, analytisch en stimuleren jou om de beste in het vak te worden. Een stevig inwerkprogramma geeft je een professionele basis mee voor een goede start. Daarnaast krijg je veel vrijheid om jouw kwaliteiten als consultant te ontdekken en te ontwikkelen. Of dit nou je eerste baan is, of als je al werkervaring hebt opgedaan. Jouw unieke groeipad Training en coaching zijn bij ons afgestemd op jouw behoeftes en uitdagingen. Ons doel is om jou het beste uit jezelf te laten halen. Ook al past dat misschien niet in het standaard plaatje van consultancy.

Wil jij yogaleraar worden? Een boek schrijven? Podcasts maken? Zelfstandig ondernemer worden? Wij staan er voor open.


Interesses

Consultancy

Financiele Dienstverlening

FinTech

Meer

Talenten

Energie (Motivatie)

Impact (Communicatie)

Inlevingsvermogen (Emotioneel)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever