Unlimited Spare Parts

Door het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige onderdelen voor machines in de food- en verpakkingsindustrie onderscheiden wij ons in de markt. We zijn actief in de voedselwaardeketen, die een zeer stabiele eindmarkt is. Bovendien leveren wij zeer cruciale snij-, seal- en slijtdelen die essentieel zijn voor de uptime van de voedselproductielijn.Unlimited Spare Parts is actief als one-stop-shop leverancier van slijtageonderdelen voor machines in de food- en verpakkingsindustrie. Wij ontwerpen, produceren en slijpen industriële snij–, seal– en slijtonderdelen voor een brede groep voedselverwerkende bedrijven. Daarnaast ligt ons specialisme bij onderdelen voor horizontale- en verticale verpakkingsmachines die verpakken, vormen en sealen.

Door het ontwikkelen van een innovatief e-commerce platform richten wij erop dé referentie te worden in de food- en verpakkingsindustrie met een wereldwijd concurrentievermogen. Met een customer centric aanpak leveren we niet alleen een ongelimiteerd assortiment en kwaliteit, maar ook een onbegrensde service voor een langdurige partnership met onze klanten.

 Groothandel en productie

Apeldoorn

100 medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


Wij ontwerpen, produceren en slijpen industriële snij–, seal– en slijtonderdelen voor een brede groep voedselverwerkende bedrijven

 


 


CarriereInteresses

Categoriemanagement

Inkoop

Inkooplogistiek

Meer

Talenten

Creativiteit (Intellectueel)

Energie (Motivatie)

Initiatief (Motivatie)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever