Snel zoeken

Yuki

Bedrijfsprofiel:
Yuki is een boekhoudplatform waarbij de administratieve verwerking volledig geïntegreerd is met automatische documentherkenning, een portaal voor klantcommunicatie en controletools om het administratieve proces te managen. Hierdoor is het proces van financiële verslaglegging en raadpleging spectaculair versneld. Goed nieuws dus voor ondernemers en accountants.

De kracht van Yuki is dat de Yuki software veel werk uit handen neemt. Een mkb bedrijf kan op elk moment op eenvoudige wijze documenten aanleveren via Dropbox, e-mail, uploaden, scanner, smartphone, webservice of UBL. De slimme Yuki software zoekt wel uit waar het document moet komen te staan. Zo is de financiële huishouding voor een ondernemer 24/7 realtime online inzichtelijk. De voorkant van Yuki is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en de achterkant voor accountants.

Yuki is in 2007 opgericht door Arco van Nieuwland, Lucas Brentjens en Sebastian Toet, die daarvoor pioniers bij Exact Software waren. De oprichters hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling van administratieve software. In de eerste twee jaar werd er uitsluitend gewerkt aan het bouwen van het innovatieve platform en de bijbehorende werkwijze. Inmiddels is Yuki uitgegroeid tot 90+ medewerkers met duizenden ondernemers en honderden accountantskantoren als klant.
Branche:
Accountancy, ICT
Activiteiten van de organisatie:
Yuki | Robotic Accounting

Specialismen
Online boekhouden, Cloud Computing, Accountancy, Jaarrekening, Administratie, SaaS
Aantal medewerkers:
50-200
Standplaats
Rotterdam, Barcelona, Antwerpen
Bedrijfsfilm
Contactgegevens
Yuki
Wilhelminakade 308
3072 AR Rotterdam
010 201 97 34
info@yuki.nl
Header

Deel dit bedrijf

Adres

Adres:Wilhelminakade 308
Postcode:3072 AR
Stad:ROTTERDAM
Telefoon:+31102019734
Website:Yuki
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.