Klantadviseur Front-office

Wil jij mede bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, gekoeld en voorzien van warm tapwater. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koude vraag. Die impact groeit. En wij ook!


Wat ga jij doen

Als Klantadviseur Front-office ben je het aanspreekpunt voor klanten bij vragen, verzoeken of problemen. Ze kunnen jou en je collega's (de klantenservice van Eteck) telefonisch, via de mail of via social media bereiken: het wisselt op welk communicatiekanaal je ingedeeld wordt. Ook handel je terugbelverzoeken af die automatisch in het systeem verschijnen wanneer klanten telefonisch (te lang) in de wacht moeten staan. Klanten worden automatisch klant als ze op een adres waar Eteck levert, gaan wonen. 

Meestal ligt de oplossing voor klanten niet direct voor het oprapen. Je gaat informatie verzamelen en weet de juiste collega’s binnen Eteck hiervoor te vinden. Het is belangrijk dat je alles goed afstemt met collega's, aangezien de klant zit te wachten. Ook is verwachtingsmanagement richting de klant essentieel. Uiteindelijk bundel je alle informatie tot een duidelijk antwoord of een goede oplossing waar de klant echt iets aan heeft.

Daarnaast communiceer je namens Eteck richting klanten, bijvoorbeeld bij onderhoudswerkzaamheden of een storing. Het gaat dan om bulkmails of brieven naar klanten in één (of meerdere) woningcomplex(en).

Er zijn op dit moment twaalf Front Office Medewerkers. Jullie zijn onderdeel van team Customer Care met vier collega’s van Backoffice en twee werkstudenten. Tussen januari en maart worden alle jaarnota’s opgemaakt en is het stookseizoen het drukst. Daarom wordt het gewaardeerd als je deze periode zo min mogelijk vrije dagen opneemt.

Eteck

circa 100 medewerkers

Voorburg

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Circular business

Circularity

Climate Change

Customer Relation Management

Customer Support

Duurzaamheid

Renewable Energy

Sustainability Business Practices

Sustainable Energy

Sustainable Urban Development

Meer

Talenten

Commercialiteit

Samenwerken

Visie

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij

• We zijn dol op eigen initiatieven en frisse ideeën - kom maar door!

• We hebben intern korte lijnen - geen gesloten kantoortjes.

• We bieden je een lekkere lunch.

• We krijgen 30 verlofdagen per jaar op fulltime basis.

• We hebben informeel contact met elkaar - sjoelen met je manager kan altijd

• We vieren meerdere keren per jaar een goed feest - bijzijn is meemaken!


Wie zijn wij

Onderweg naar 0

Elke dag werken we keihard aan onze impact. Impact op de verduurzaming en impact op de tevredenheid van onze klanten. En zoals wij het zeggen: we zijn er nog niet, wij zijn onderweg! Onderweg naar 0. Nul CO2-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen, nul storingen en nul klachten.

Jij hebt de mogelijkheid om daaraan mee te werken. Als je bij Eteck binnenstapt ervaar je een mooie mix van persoonlijkheden, expertises én gevoel voor humor. Die snelgroeiende groep collega's heeft allemaal één ding gemeen: passie voor hun vak. De beste willen zijn in wat we doen om uiteindelijk te kunnen bereiken waar we zo hard voor werken. Die beoogde nul!

Ons kantoor staat in Voorburg en we werken ook altijd een aantal dagen vanuit huis.

Binnen Eteck vormen wij een hecht team waar passie, duurzaam, klantgericht en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Onze dynamische en informele organisatie telt ca.130 zeer gemotiveerde medewerkers waar aandacht is voor ieder individu. Er is bij ons veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij geloven erin dat het stimuleren van creativiteit zorgt voor maximale persoonlijke ontwikkeling en voldoening in je werk.

Business Processmanagement Traineeship | september 2024

Utrecht

Bekijk vacature

Stage bedrijfskunde

Ridderkerk

Bekijk vacature

Python Developer

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Scientist

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Analist

Rotterdam

Bekijk vacature